Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GAZETECİNİN ÇİFTE BAYRAMI

GAZETECİNİN ÇİFTE BAYRAMI

Tarih 24 Temmuz 2013, 19:07 Editör PINAR YILMAZ

GAZETECİNİN ÇİFTE BAYRAMI

GAZETECİLER BAYRAMINA ÇİFTE BAYRAMLA GİREN HAKAN ŞAYIK MUHTEŞEM BİR DÜĞÜN GECESİYLE EVLİLİĞE İLK ADIMINI ATTI.

 

Kırıkkale il gazetesinde başlayan gazetecilik macerasına ,Kalehaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü olarak devam eden, meslektaşımız, Kale Medya Genel Yayın Müdürü Hakan Şayık dünya evine girdi.

Fatma ve Şerafettin Şayık ’ın en küçük çocukları olan Kırıkkale de 12 yıldır aralıksız basın sektöründe hizmet veren Hakan Şayık hayatını Emine ve Faruk Er’in kızı Emel Er’le birleştirdi. Gençlerin kına ve düğün törenleri muhteşem bir törenle gerçekleşti.Genç çiftlerin düğün törenine Kırıkkale valisi Ali Kolat katılırken Nikahı Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz kıydı. Gençlerin nikah şahitliğini İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal,il müftüsü Bekir Gerek ve Kale Medya gurup yönetim kurulu başkanı Ercihan Çakmak yaptı.

 

 

MUHTEŞEM KINA

 

Gençlerin kına töreni Gazioğlu Bedirhan      düğün salonlarının botanik bahçesinde gerçekleşti.

Aile yakınlarının eşliğinde  yakılan kınada damat ve gelinin arkadaşları pisti boş bırakmadılar.Mahalli sanatçılardan Kamil Ertaş ve davul şovları i ile ünlü Satılmış   Uyanık gösterilerde bulundu.Şayık ve Er ailesi çocuklarının bu mutlu gününü dostları ile paylaşırken kına töreni saat 23.00 e kadar devam etti.

 

 

 

MUTLULUK GÜNÜ

 

Gençlerin mutlulukları ertesi gün kızılkanat  kapalı düğün salonunda düzenlenen  muhteşem törenle  devam etti.Düğünü sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri,siyasi partilerin temsilcileri, Kırıkkale mizin tanınmış işadamları ve esnafları katıldı.Vali Ali kolat konuşmasında gençlere mutluluklar diledi “Hakan bey adeta bizim mesai arkadaşımız gibi.Birçok mahalle ve köylere zaman zaman beraber gidiyoruz.Kendisine mutluluklar dilerim “ şeklinde konuşan Kolat gençlere birbirlerini ömür boyu üzmemeleri tavsiyesinde bulundu.Gençlerin aile cüzdanlarını ise Kırıkkale belediye başkanı Veli Korkmaz taktim ederken.”Hep mutlu olun.dedi.Damadın sağdıçlığını eski gazeteci Ahmet Demirci üstlerken genç çiftler muhteşem düğün törenin ardından Onlar çıktı muradına biz çıkalım kerevizine diyerek uğurlandı.

Durmak yok yola devam diyen Gazetecilik böyle bir şey beş gün balayı ve düğün izni kullanan Hakan Şayık aktif görevine geri döndü.

  

 

MUTLUKLAR VE GÜZEL GÜNLER SİZİN OLSUN.

HABERCİ71 HABER SİTESİ VE AA KIRIKKALE VE İLÇELERİNDEN SORUMLU BİR GAZETECİ OLARAK KARDEŞİMİZE MUTLULUKLAR DİLİYORUZ.

ALLAH EMEL VE HAKAN ŞAYIK ÇİFTİNE SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR ÖMÜR VERSİN,SAĞLIKLI ALAHINI KİTABINI VATANINI BİLEN GELECEK İÇİN İLİM VE İRFAN VAAD EDEN ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.

Haber sitemizin Türkiyede herklenen 1500 siteden birisi olmamız nedeni ile zamanında yayınlayamadık,onun için  düğün haberini yeni girdik.,bizi kimse durduramaz bu böyle biline…?

Değimli Hakan kardeşim…!

 

 

 

 

Bu haber 2194 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi