Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Anadolu Ajansı 89 Yaşında

Anadolu Ajansı 89 Yaşında

Tarih 10 Nisan 2009, 09:08 Editör PINAR YILMAZ

AA, 89. Yılını Kutluyor.

Anadolu Ajansı 89.yılını doldurmanın mutluluğunu yaşıyor. Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hilmi Bengi başkanlığındaki ajans çalışanları, AA'nın kuruluşunun 89. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Bengi ve eski AA genel müdürleri ile çalışanlar, Ulu Önder Atatürk'ün kabrine çelenk koyarak, saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan AA Genel Müdürü Bengi, deftere şunları yazdı:

''Kurucumuz Büyük Önder Atatürk, iç ve dış en doğru haberlerle kamuoyunun aydınlatılması amacıyla kurduğun Anadolu Ajansı 89 yaşında. 90. yılımızı kutlamaya bir yılımız kaldı.
Bu tarihi kurumun temellerini attığınız milli mücadelenin çetin şartlarının bilincindeyiz. Şükran duygularımızın ve minnettarlığımızın ifadesi olarak bugün, benden önce görev yapan Genel Müdürlerimiz ve çalışanlarımızla huzurunuzdayız. Rahat uyu.''

Kutlama Mesajları

Cumhurbaşkanı Gül: "Anadolu Ajansı geçmişten gelen tecrübe ve birikimiyle, ulaştığı ileri teknolojiyle ilkeli habercilik anlayışıyla, Türkiye'nin sesini dünyaya en iyi şekilde duyurmaktadır"
TBMM Başkanı Toptan: "Sorumlu ve ilkeli habercilik anlayışıyla milletimizin güvenini ve saygınlığını kazanan Anadolu Ajansı'nın, sürekli gelişme bilinciyle ülkemize hizmet etmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum"
Başbakan Erdoğan: "Kurulduğu günden bu yana kamuoyunu aydınlatma görevini başarıyla yürüten Anadolu Ajansı, bugün de özgür, demokratik ve çağdaş Türkiye'nin güçlü sesi olmaya devam etmektedir"
 
Haberci71.com Haber Sitesi olarak, ulusun sesini tüm Dünyaya duyuran Anadolu Ajansı’nın 89.yılını kutluyor, tüm çalışanlarına görevlerinde başarılar diliyoruz.

Bu haber 4070 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Dünya

Basın halkın sesidir

Basın halkın sesidir Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Tabibi ve Başhekimi Ahmet Soyak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle G...

Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi

Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi