Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Vahşete 18 Yıl 4 Ay Hapis

Vahşete 18 Yıl 4 Ay Hapis

Tarih 13 Nisan 2009, 12:00 Editör PINAR YILMAZ

Öldürdüğü Eşini 9 Ay Küvette Saklamıştı

Vahşete 18 Yıl 4 Ay Hapis

Tüyler ürperten cinayet, Gündoğdu Mahallesi, Mustafa Keskin Caddesi'ndeki Bulvar Yapı Kooperatifi'nin 1 nolu dairesinde meydana geldi. 22 Mart 2008 tarihinde, girişteki daireden apartmana pis kokuların yayılması üzerine, komşuları akşam saatlerinde polise ihbarda bulundu. Verilen adrese giden Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, bu sırada daireden çıkan bir kadının kaçtığını fark etti. Polis, kaçmaya çalışan Fatma Sungur'u yolda yakaladı. Daha sonra dairede inceleme yapan polisler, evin banyosundaki küvetin içinde saklanan erkek cesediyle karşılaştı. Kokmaması için kat kat naylona sarılmış ve çürümüş cesedin, Fatma Sungur'un eşi Özgür Sungur'a ait olduğu belirlendi. Henüz bir yıllık evliyken eşi Özgür Sungur ile sürekli kavga edip, kendisini dövdüğünü iddia eden Fatma Sungur verdiği ifadesinde, “Olay akşamı, eve dost hayatı yaşadığı kadını getirerek, bana zorla yemek yaptırdı. Ardından birlikte gittiler ve eşim sabaha karşı 05.00'de boynunda morluklarla döndü. Ardından beni yine dövdü” dedi. Bunun üzerine evde bulunan eşimin babasına ait tabancayı alarak yanına gittim ve ‘Neden bana böyle yapıyorsun?’ diye sordum. Bana yine hakaret edince tabancayı iki kez ateşleyerek öldürdüm” diye ifade verdi.



ÖLDÜRDÜKTEN SONRA NEFRETİM SEVGİYE DÖNÜŞTÜ

Cinayeti, verdiği ifadesinde eşini çok kıskandığı ve sevgisi nefrete dönüştüğü için işlediğini öne süren Fatma Sungur, “Daha sonra cesedi banyodaki küvete koydum. Öldürdükten sonra ise nefretim yine sevgiye dönüştü. Sürekli olarak, kocamın cesedini çamaşır suyu ile yıkayıp yanına yattım, onunla konuştum ve karşısında yemek yedim. Önceleri pişman olmuştum. Ancak cezaevine girdikten sonra kendime geldim. Cezamı çekeceğim. Pişman değilim” dedi.



AKLİ DENGESİ YERİNDE


Kontrol için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildikten sonra yapılan muayeneler sonucu akli dengesi yerinde olduğu tesbit edilen Fatma Sungur, pişman olduğunu, ancak cezasını çekmeye razı olduğunu belirtti. Yapılan duruşmada Fatma Sungur'a eşini ‘tasarlayarak kasten adam öldürmek’ suçundan sabit olan eylemine uyan TCK'nın 82/1-a-d maddesine göre önce ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verildi. Ancak sanığın duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurulup, 1/6 oranında indirim yapılmasına karar verilerek, 18 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi. Fatma Sungur, kendisine verilen cezayı duyunca ağladı. Sungur, kendisini yargılayan hakim ve savcılara, “Bir kere şeytana uydum. Beni sürekli Özgür tahrik etti. Kaderde bu da varmış” dedi. Fatma Sungur, Keskin Cezaevi’ne gönderildi.

Bu haber 4613 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yaşam

ÖZEL GAZİ KOLEJİ YAŞLILAR EVİNE ANLAMLI ZİYARET

ÖZEL GAZİ KOLEJİ YAŞLILAR EVİNE ANLAMLI ZİYARET ÖZEL GAZİ KOLEJİ GÜNIŞIĞI YAŞLI HİZMET MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Rekabet Fazla Uzun Sürmedi

Rekabet Fazla Uzun Sürmedi KIRIKKALE ARASI REKABET SONA ERDİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi