Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Almanya nın en büyük tekstil firmaları Bahşılı da

Almanya nın en büyük tekstil firmaları Bahşılı da

Tarih 26 Aralık 2013, 12:25 Editör PINAR YILMAZ

Almanya nın en büyük tekstil firmaları Bahşılı da incelemede bulundu.

  ALMAN TEKSTİL FİRMASI BAHŞILI DA                     

 

Almanya'nın en büyük tekstil firmaları Bahşılı da incelemede bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Almanya'nın en büyük tekstil firmalarından  Suprema'ın patronlarından Ariel CUKIERMAN ve beraberindeki heyet Bahşılı'da yeni yapılıp tamamlanan tekstil fabrikası Rezdil de incelemelerde bulundu.

Alman patronları karşılayan ev sahibi Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin ve Rezdil tekstil fabrikası Genel Müdürü Mehmet Emin Barış tarafından ayrıntılı Fabrika hakkında bilgiler verildi.

Alman işadamları tesisten oldukça etkilendiklerini ve beğendiklerini açıkça ifade ederek, başkan Bişkin ve belediyenin tekstil firmasına vermiş olduğu açık destek ile ilk siparişini verme konusunda rahatça ikna oldu. Sonra Alman firması ile  ilk sipariş için pazarlık aşamasına geçildi. Daha ilk iş için dev boyutlu sayılabilecek bir sipariş ile anlaşma neticelendi. Tek bir model üzerinde yaklaşık 1.500.000 (Bir Milyon Beşyüz Bin)  adetlik bir üretimi içeren anlaşmanın mali boyutu 15.000.000 $'ı (On Beş Milyon Amerikan Dolarını) geçmekte iletildi.

Rezdil Tekstil Firması, yapılan bu anlaşmadaki tüm üretimini Bahşılı ya yeni kurduğu fabrikada gerçekleştireceği özellikle belirtildi.

 Alınan siparişin büyüklüğü ve devamında gelecek diğer siparişlerde düşünüldüğünde mevcut personel sayısının yetersiz kalacağını ifade eden Rezdil Genel Müdürü Mehmet Emin Barış, ilçemizdeki fabrikaya taşınmanın hemen ardından 150 civarında daha personel alacaklarını belirttiler. Alınacak yeni personelin ise özellikle Bahşılı ilçesi Halkından,işsizlerinden tercih edeceklerini belirtti.

 

Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin ise yapmış olduğu açıklamada; "Biz hizmet için geldik. Elbette ilçemize kazandırmış olduğumuz bu tesislerin ve fabrikalarında başarılı olmasını isteriz. Bu yüzden her zaman ilçemize yatırım yapan tüm yatırımcı kardeşlerimizin başarısı için her zaman onların yanındayız. Onların başarısı ile elbette ilçemiz ve halkımız kazanacaktır. Yapmış olduğumuz bu yatırımların ve gayretlerin amacına ulaştığını görmenin vermiş olduğu mutluluk ise bize fazlasıyla yetmektedir."

 

 

Bu haber 4717 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi