Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MHP BAHŞILI SEÇİM BÜROSU TÖRENLE AÇILDI

MHP BAHŞILI SEÇİM BÜROSU TÖRENLE AÇILDI

Tarih 13 Ocak 2014, 01:28 Editör PINAR YILMAZ

Kacar,20 Yıllık Belediyecilik tecrübemi ilçemize kullanacağım

MHP BAHŞILI SEÇİM BÜROSU TÖRENLE AÇILDI

Belediyecilik tecrübemi ilçemize kullanacağım

Milliyetçi Hareket Partisi Bahşılı Belediye Başkan Adayı Ayhan Kaçar’ın seçim bürosu hafta sonunda İlçe Başkanı Habip Baykal ın  düzenlediği törenle açıldı.

Açılışta konuşma yapan Kacar, Belediyecilikten gelen 20 yılık belediyecili tecrübemi ilçemiz için kullanacağım” dedi.

Hizmet alacağız
Yoğun bir kalabalıkla seçim bürosunu açan Kacar 30 Mart’ta Bahşılı’nın evet oylarıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nden kazanıp üç hilal bayrağı belediyenin burçlarına dikmek için çalıştıklarını İfade etti Kacar,“Bahşılı’de yatağa bağlı yatalak hastalarımızın bütün sorunlarını ihtiyaçlarını belediye olarak karşılayacağız. Sanayi bölgesine hız kazandırıp Bahşılı yem fabrikası adı adında ve çevre fabrikalarla 60 dönüm araziyi 4 yıllık üniversitemizi kuracağız. Tarım ve hayvancılık konusunda Belediye olarak teşviklerde bulunacağız. Seracılık ve diğer hayvancılık konusunda bütün halkı bilinçleştirip kurslara gönderip fikirler vererek daha iyi bir verim alarak güzel çalışmalar yapacağız. İçinizden biri olarak her zaman dertlerinize dertlendik, üzüntünüzden üzüldük, gülmenizle güldük, eğlenmenizle eğlendik Bahşılı’ya en iyi hizmeti vereceğime söz veriyorum” dedi.

 

MHP’ye ihtiyaç var
Yerel seçimlerde merkez başta olmak üzere ilçelerde de zaferle çıkacaklarını ifade eden MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “11 yıla yakın AKP hükümeti Türkiye genelinde olduğu gibi Bahşılı’de hizmet vermektedir. Ama geriye dönüp batkımızda Bahşılı hiçbir hizmet alamadan devam etmektedir. Hırsızlığa yolsuzluğa dur demek için sizlerin desteği ile 30 Martta Bahşılı Belediye Başkanı Ayhan Kaçar burada yapılamaya hizmeti inşallah yerine getirecek.  Ülkemizde yaşanan olayları biliyorsunuz. Bu gidişata dur demek için Türkiye genelinde önce yerelde genel siyasette Milliyetçi Hareket Partisi’nin attık iktidara gelmesi lazım bu vesile ile bu seçim büromuzun önce ülkemize partimize ve başkanımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Kırıkkale Cumhuriyet şehridir
Sağlık Eski Bakanı Osman Durmuş ise, “Ülkemiz çok zor anlar yaşıyor. Ara rejimde siyasete gelen bir hareket ülkeyi bölünmeyle karşı karşıya getiriyor. 1780 km’lik alanda Rum, Ermeni ve Yahudi vatandaşları dışında herkes bir kardeştir. Kırıkkale cumhuriyet şehridir. Silahını mühimmatını ürettiği yerdir” dedi.

 

 

Bu haber 3476 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi