Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI AK PARTİ KADIN KOLLARI SEÇİM BÜROSU AÇILDI.

BAHŞILI AK PARTİ KADIN KOLLARI SEÇİM BÜROSU AÇILDI.

Tarih 16 Şubat 2014, 12:17 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI AK PARTİ KADIN KOLLARI SEÇİM VE İRTİBAT BÜROSU AÇILDI.

BAHŞILI AK PARTİ KADIN KOLLARI SEÇİM VE İRTİBAT BÜROSU AÇILDI.

Hüseyin Onbaşı Mahallesinde irtibat bürosunun açılışına AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı İbrahim Uyar,Kadın kolları ve çok sayıda partili katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Eroğan’ın kadınlarımıza büyük değerler verdiğini belirten Başkan Adayı İbrahim Uyar, “Annelerimiz bizler size çok büyük değerler vereceğiz. Şehit ve Gazi annelerimizi unutmayacağız. Anneler gününde Bahşılı halkı olarak hep bir arada olacağız. Sizlerle birlikte devamlı yan yana olacağız. Seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da birlikte ve beraber olacağız. Sizleri hiç bir zaman unutmayacağız”

 

Başkan olması durumunda bayanlara kültür ve dini gezileri düzenleyeceklerini söyleyen Uyar, “Ayrıca sinema günlerimizde olacak. Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi açarak dul, yalnız ve Bahşılı lı kadınlarımızın yanında olacağız. Engelli annelerimizin çocuklarına hep birlikte sahip çıkacağız. Genç kızlarımızın işsizlik problemi için en büyük mücadeleyi yine biz vereceğiz. Seçildikten sonra Kadın Kollarımız 24 saat sizler için çalışacak.

Açılan Kadın Kolları Seçim ve irtibat bürosunun kapatılmayacağını belirten Uyar, “Sadece seçimlik olmayacak, seçimden sonrada sizlerle irtibat içerisinde olacağız. Artık Belediye sizlere kapalı kutu olmayacak, sizleri güler yüzle karşılayacağız. Her zaman bana bizzat ulaşacaksınız. Bundan sonra sizler yalnız değilsiniz, hep birlikte olacağız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Adayı Uyar, Başkan Adayı Uyar ın Annesi İkbal Uyar ve AK Parti Bahşılı Kadın Kolları Sorumlusu Fatma Özbek seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

 

 

 

Bu haber 3965 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi