Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Tarım makinelerinde kiralık dönemi

Tarım makinelerinde kiralık dönemi

Tarih 06 Mayıs 2009, 15:44 Editör PINAR YILMAZ

Tarım makinelerinde kiralık dönemi

Kırıkkale'de tarım ürünleri satan bir işyeri, vatandaşın alım gücünün düşmesini nedeniyle satmakta zorlandığı tarım makinelerini günlük kiralama usulü ile kiraya vermeye başladı.

Mimar Sinan Caddesi'nde tarım makineleri satışı yapan işyerinde uygulanan "Kiralık Tarım Makineleri" sistemi ile vatandaşların büyük ilgisini çekiyor.

Yaklaşık 400 bin nüfusa sahip Kırıkkale'de kiralık tarım makinelerine yoğun ilgi olduğunu belirten işyeri sahibi Veteriner hekim Hakan Güney, "Kırıkkale'de veterinerlik hizmeti, çevre sağlığı ve ilaçlamanın yanısıra tarım arazilerine yönelik makine satış hizmetleri veriyoruz. Tarım aletlerinin fiyatları yükselirken vatandaşın alım gücü ise düştü. Bu sebeple yeni bir sektör oluşması için vatandaşın ihtiyacına yönelik tarım aletlerini kiralamaya başladık" şeklinde konuştu.

Kiralık tarım makineleri uygulaması başlatan işyerinde Çapa makinesinden ilaçlama motoruna, hızar makinesinden süt sağma makinesine kadar her türlü tarım aletlerini günlük kiralama usulü ile kiralanabiliyor.

Bu haber 9061 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Teknoloji

Dr. Cebrail Taşkın'ın Büyük Başarısı

Dr. Cebrail Taşkın'ın Büyük Başarısı Aşağı Mahmutlar'lı hemşerimiz Dr. Cebrail Taşkın Ağ Teknolojileri ve Telekomünikasyon adında bir kitap yayınladı.

Dünya oynarken bizde yasaklandı.

Dünya oynarken bizde yasaklandı. Sosyal ağ Facebook'ta 53 milyon kişinin oynadığı Farmville uygulamasına yasak geldi.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi