Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Aşık polis kurşun yağdırdı

Aşık polis kurşun yağdırdı

Tarih 09 Mayıs 2009, 13:44 Editör PINAR YILMAZ

Aşık polis kurşun yağdırdı

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde aşık olduğu kızdan karşılık alamadığı iddia edilen polis memuru, sevdiği kız ve amcasını silahla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale'nin Bahşılı İlçesi Atadönmez Mahallesinde dün gece saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, Ardahan'da görev yapan Erhan K. (28) isimli polis memuru, izinli olarak geldiği memleketi Bahşılı'da Halim ve Süheyla Ş. isimli kardeşlerin evine evinin önüne geldi.

Süheyla Ş.'yi sevdiğini, evlenmek istediğini söyleyen şahıs, evdekilere hakaret etmeye başladı. Daha sonra silahını çeken polis memuru, eve rastgele ateş etmeye başladı. Olayda, evde bulunan Süheyla Ş. (27) ile amcası Hidayet Ş. (52) yaralandı. Yaralılar Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olay yerinden 71 AU 007 plakalı otomobil ile ayrılan Erhan K., Ankara yolunda kaza yaptı. Yaralanan şahıs, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Tedavisi süren polis memurunun ifadesi alındıktan sonra adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor.

Bu haber 3538 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İlçe Haberleri

Öğretmenin arabası yanmış bulundu

Öğretmenin arabası yanmış bulundu Kırıkkale Kızılırmak kıyında bir hazır beton yakınında sabah yanmış otomobil bulundu. Kırıkkale yaylacık mahallesi...

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor.

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor. Kırıkkale ve civarında başlatılan Direkler tespit çalışması hızla devam ediyor. Bahşılı ilçesi içerisinde sokaklar...
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi