Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
UYAR BAHŞILI DA MUHTEŞEM TÖRENLE BELEDİYE BAŞKANLIK MAKAMINA OTURDU

UYAR BAHŞILI DA MUHTEŞEM TÖRENLE BELEDİYE BAŞKANLIK MAKAMINA OTURDU

Tarih 04 Nisan 2014, 11:40 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI DA MUHTEŞEM TÖRENLE BELEDİYE BAŞKANLIK MAKAMINA İBRAHİM UYAR ÜÇ KURBAN KESEREK OTURDU.

BAHŞILI DA MUHTEŞEM TÖRENLE BELEDİYE BAŞKANLIK MAKAMINA İBRAHİM UYAR OTURDU.

Bahşılı da seçimlerden sonra YSK dan mazbatayı alan İbrahim Uyar bugün yapılan bir törenle 1500 kişinin katıldığı programda makama üç kurban keserek oturdu.

Mazbatasını İlçe Başkanı Sadullah Duyar ve partililerle Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Cemal Tayyar Sevük'ten aldı.

Belediye binasına gelmeden önce Bahşılı köprü başında,sonra Seçim bürosu önünde ve en sonda Belediye binası girişinde üçüncü kurbanı kesildi.

Bahşılı Cumhuriyet meydanında düzenlenen törende 1500 kişiye pilav üstü kavurma ikram edilerek dualarla makama geçen İbrahim Uyar basın ordusunun önünde sorulara cevap verdi.

Bahşılı nın ileri gelen Ak sakallılarla, gençlerle makama oturan Uyar burada teşekkür konuşması yaparak bütün ilçe nin başkanı olacağım,herkese kucak açıyoruz,biz çözüm üretmeye hizmet etmeye geldik.Beş sene belediye mizi,ilçe mizi beraber örnek ilçe haline getireceğiz.dedi.

Belediye önünde toplanan yaklaşık 1500-2000 kişinin katıldığı dualarla makama giderek koltuğa oturdu.

 

 İbrahim Uyar Meydanda toplanan ilçe halkına hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi.

Uyar,’’ Değerli hemşerilerim,değerli basın mensupları,hepinizi en derin saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

Değerli hemşerilerim Bahşılı önce kasaba sonra ilçe olarak çok güzel değişimler yaşadı.

İlk belediye olunduğunda temeli atan Osman Şenses amcamızı rahmetle anıyorum, daha sonra Mehmet Dönmez başkanla bu çıta yükseldi. Daha sonra Mehmet İlhan Zengin, daha sonra Cemal Şarlıoğlu ve mevcut devir alacağımız Belediye başkanımız Halil İbrahim Bişkin le devam etti.

Bu bir hizmetti,bayrak yarışıydı,her hizmet edenden,taşı taş üzerine koyandan Allah razı olsun diyoruz,hepsine sizler adına ve kendi adıma teşekkür ediyorum.

 

Değerli hemşerilerim artık yeni bir döneme başlayacağız,bu dönemde birlik ve beraberlik içerisinde Bahşılı daki bütün hemşerilerimizi kucaklayarak ,bize oy veren vermeyen demeden,bütün belediye hizmetlerini bahşılı nın en icra köşesine götürerek sizlere hizmet edeceğiz.bu beş yıl içerisinde birlikte yürümeye devam edeceğiz.Çatışma olmadan,kavga olmadan birlik içerisinde herkesi kucaklayacağız.

Eğitim alanında, sosyal alanda,kültür alanında,işsizlikte,tarımda;hayvancılıkta her alanda sizlerle birlikte gece gündüz çalışacağız ve Bahşılı mızı örnek ilçe yapma yolunda hep gayret edeceğiz,hep çalışacağız.

Dediğim gibi ben değil,biz olarak yürümeye devam edeceğiz.

Belediye artık sizin,güler yüzlü hepinizi kucaklayan ,hepinizle bire bir temas eden ,sizi geldiğinizde gönül açıklığıyla karşılayan ve sizleri bağrına basacak ,bütün problemlerinizi,bütün dertlerinizi çözmek için çaba gösterecek.Bazen yeterli olmayabilir amma,onun niye yeterli olmadığı sizlere anlatılacak.

Giç bir zaman sizin kapı kapı dolaşmanıza meydan verilmeyecek.sizi kucaklayacağız,birlikte bu Bahşılı yı,birlikte yöneteceğiz. Hep birlikte hep ,hep birlikte başaracağız.

 

Değerli hemşerilerim bu duygu ve düşüncelerle hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sunuyor,sizlere veda etmiyorum çünkü beş yıl birlikte olacağız ,bu ilçeyi birlikte yöneteceğiz, Allaha emanet olun.diyerek konuşmasını tamamladı. ‘’

Yani yapılan makam daki merdiven korkulukları ve girişteki mermer basamakları hemen yapılan binada toplantı salonunu dolduran kadınların ve minik çocukların adeta hücumuna uğradı. salon kapısı çıkışında eşi Tülin Uyar,Kadın kolları ekibi ile beraber bütün ilçe halkını ve misafirleri uğurlayan Uyar herkesle tokalaşarak teşekkür etti.

sevenleri tarafından fotoğraf çekme yarışı başladı.sempatik tavırları ve gülen yüzü ile bütün AK ihtiyarlarla,AK gençlerle,AK kadınlarla,AK çocuklarla fotoğraf çektirerek gönüllerini aldı.

KIRIKKALE BASINI VE HABERCİ71 HABER PORTALI OLARAK UYAR BAŞKAN A KUTSAL YOLUNDA HİZMET KERVANINDA BAŞARILAR DİLİYOR,GÜZEL PROJELERDE BULUŞMAK ÜZERE DİYORUZ. 

Bu haber 1851 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi