Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Engelliler Şenliği Düzenlenecek

Engelliler Şenliği Düzenlenecek

Tarih 09 Mayıs 2009, 13:33 Editör PINAR YILMAZ

10-16 Mayıs Özürlüler Haftası münasebetiyle tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Engelliler Şenliği Düzenlenecek

10-16 Mayıs Özürlüler Haftası münasebetiyle tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de çeşitli etkinlikler düzenlenecek.


Etkinlikler Düzenlenecek

İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Koordinesinde kutlama komitesi tarafından 8. Geleneksel engelliler Şenliği 10-16 Mayıs Özürlüler Haftası münasebetiyle tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 11 Mayıs Pazartesi günü Mehteran Takımı eşliğinde protokol, STK’lar ve Rehabilitasyon merkezinin katılımlarıyla “Büyük Engelsiz Yürüyüşü” ile başlayacak olan program saat 10:00 Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile devam edecek. Daha sonra Celal Bayar Parkında etkinlik düzenlenecek. Özel Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin ve Özel Eğitim Okulu öğrencilerinin Müzik, Şiir ve Dans sunumları, Özürlü Dernekleri mensuplarının şiir, müzik ve Spor gösterisi yapılacak.


Engelliler İle Futbol Maçı Yapılacak

12 Mayıs saat 14:00’da Öz-Fm ve Radyo K ortak canlı yayında tüm özürlü grupları ve Rehabilitasyon Merkezleri eğitimcileri ile oturum yapılacak. 14 Mayıs Perşembe Günü Kültür Merkezinde altı Nokta Körler Derneği, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü KKÜ öğrencileri tarafından düzenlenen tiyatro etkinliği yapılacak. 15 Mayıs Cuma Günü ise Kırıkkale Belediyesi garaj Amirliğinde İşitme Engelliler Futbol Takımı ile Protokol üyeleri arasında futbol maçı yapılacak.

Bu haber 4342 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Dünya

Basın halkın sesidir

Basın halkın sesidir Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Tabibi ve Başhekimi Ahmet Soyak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle G...

Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi

Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi