Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
SEÇİMLERİN EN BAŞARILI SUNUCUSU O OLDU

SEÇİMLERİN EN BAŞARILI SUNUCUSU O OLDU

Tarih 09 Nisan 2014, 01:29 Editör PINAR YILMAZ

SEÇİMLERİN EN BAŞARILI SUNUCUSU O OLDU

 SEÇİMLERİN EN BAŞARILI SUNUCUSU O OLDU

Bahşılı’da adeta heyecanların doruğa çıktığında AK Parti tarafından bir transfer gerçekleştirildi, sunucunun değişmesi ile seçim bürosu önünde ve katılımlarda, mitinglerde farkı belli oldu.

Seçimlerde gerçekten Başkan Uyar ın sürekli söylediği AK kadınlar, AK ihtiyarlar,AK gençler,AK çocuklar diyerek Halkın büyük kesimini kucaklayan candan konuşmalarının yanı sıra birde konuya ve halkın nabzına hakim biri olarak büyük faktör olan Mustafa Erdal’ın hikayesi ve seçimlerde başarı gerçeğini araştırdık.

Mustafa Erdal ,AK Partinin kurulduğu günden bu yana seçim konuşmalarını takdim eden,sunuculuk yapan bir gönüllü nefer olarak çalışmıştır.

Kırıkkale Balışeyh Beyobası köyünden olup evli bir çocuk babası olan Erdal,Necip Fazıl Kısakürek’in tüm Şiirlerini bilen,Adayları devamlı Fazıl Kısakürek’in şiirleriyle takdim eder.Bahşılı da İbrahim Uyara 2014 yılı olarak 22 günlük bir çalışmaya-konuşmaları ile Halkın ruhuna ve Kalbine hitabet ederek Takdir kazandığı-Birlik beraberlik mesajı vererek devamlı Halkı seviyeli bir seçim çalışmasına teşvik etmiştir.Başbakan Tayip Erdoğan’a kurulan kirli tuzağı iyi bir şekilde analiz ederek,seçim gerçeklerinin iç yüzünü anlattı.Halk arasındaki kutuplaşmaları engelleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.Başbakan’la yakın diyalogu olduğu aşikardır.

 

Kırıkkale den Başbakan’ın aradığı 3-4 kişiden birisi olma özelliği taşıyıp-oğlunun adı ise Recep Tayyip Erdal dır.

Kırıkkale Yahşihan, Bahşılı da Halkın Takdirini kazanmış olup anlatım ve üslubuyla etkili bir iletişim kararak insanların AK Parti sevdalılarını coşturarak heyecan katmıştır.

İşte bir sunucunun, takdim cinin ve konuşmacının ne kadar önemli faktör olduğunu Bahşılı da Halka kanıtlamış ve Takdir ile alkışlanmıştır.

BUNDAN SONRAKİ ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ.

 

Bu haber 1699 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi