Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TÜRK EĞİTİM-SEN in BASIN AÇIKLAMASI

TÜRK EĞİTİM-SEN in BASIN AÇIKLAMASI

Tarih 18 Nisan 2014, 23:32 Editör PINAR YILMAZ

TÜRK EĞİTİM-SEN KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANI A. YÜCEL KARABACAK’IN BASIN AÇIKLAMASI

TÜRK EĞİTİM-SEN KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANI A. YÜCEL KARABACAK’IN BASIN AÇIKLAMASI

 

Balışeyh İlçemizde eğitim çalışanları adına gerçekleştirilecek olan banka promosyonu antlaşma sürecinde Türk Eğitim-Sen tıpkı Keskin’de olduğu gibi eğitim çalışanlarının menfaatine yönelik bir tavır sergilemiştir. Balışeyh İlçe Temsilcimiz  ilkeli ve sorumlu sendikacılık anlayışımız gereği konunun tarafı eğitim çalışanları ile bir istişare halinde süreci yürütmüştür. Yani yürüttüğümüz süreç ve izlediğimiz tavır eğitim çalışanlarının tavrıdır.

                Sendikal bir reklam ve sürecin şovu peşinde olan Eğitim Bir Sen’in  sorunu çözdük yönündeki açıklamaları tamamen bir’’ ÇÖZÜM YALANI, ÇÖZÜM ALDATMACASI’  dır. Başbakanlığın ilgili genelge hükümleri açık olup ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü,komisyon oluşumunda hatalar yapmıştır. Eğitim Bir-Sen’in iddia ettiği çözümsüzlük komisyonunda Eğitim Bir-Sen’in ilçe temsilciside görev yapmakta olup, bu süreçte yasal yollara başvurmamasından da anlaşılacağı üzere olayın saptırılmaya çalışılarak Türk Eğitim-Sen’i karalamaya yönelik olduğu çok açıktır.Bugüne kadar Kırıkkale’de eğitim çalışanlarının sorunlarına uzak duran, yaşanan mağduriyetler karşısında eğitim çalışanlarının karşısında bir tutum sergileyen Eğitim Bir-Sen’in haksız makam ve mevki vaad eden bir sendikacılık anlayışı ile sözüm ona sendikacılık yaptıkları kamuoyunca bilinen bir gerçektir. İlkeli, kararlı, dürüst ve onurlu sendikacılık anlayışından ve duruşundan asla vazgeçmemiş Türk Eğitim-Sen’e yönelik asılsız, mesnetsiz karalama yaparak , iftira atarak müfteri duruma düştüğünün farkında olmalıdır. Birçok eğitim çalışanlarının takdir ve teveccühünü kazanmış Türk Eğitim-Sen’i karalamak kimsenin haddine değildir. Zira biz Keskin’de Eğitim Bir-Sen’i banka promosyonu antlaşmasında ibretle izledik. Eğitim çalışanların tasvip etmediği, onaylamadığı antlaşmaya Eğitim Bir-Sen’in temsilcisi imza atarken Türk Eğitim-Sen temsilcisi gereken tavrı ve duruşu açıkça ortaya koymuştur. Ve tarafımızcada yasal yollara başvurulmuştur. Bugün Eğitim Bir- Sen Keskin’de yaptığı hatayı açıklayamamakta, büyük sıkıntı yaşamaktadır. Ve Balışeyhte’ki sürece yönelik açıklamaları tamamen Keskin’deki ayıplarını kapatmaya dikkati başka yöne çekmeye yöneliktir. Türk Eğitim-Sen icraatlarıyla, yaptıklarıyla konuşur.İftira üzerine sendikacılık tek kelimeyle ACZİYETtir.

Herkes bilmelidir ki Türk Eğitim-Sen ilkeli, kararlı, mücadeleci sendikal anlayıştan ve eğitim çalışanlarının tarafından asla satmayacaktır. Çünkü yolumuz HAK yoludur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bu haber 1147 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi