Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MHP  İL YÖNETİMİNİN GENEL MERKEZE ZİYARETİ

MHP İL YÖNETİMİNİN GENEL MERKEZE ZİYARETİ

Tarih 20 Nisan 2014, 12:34 Editör PINAR YILMAZ

MHP KIRIKKALE İL YÖNETİMİNİN GENEL MERKEZE ZİYARETİ

MHP KIRIKKALE İL YÖNETİMİNİN GENEL MERKEZE ZİYARETİ

 

         MHP İl Başkanı Seyit Ahmet GÖÇER, Merkez ilçe Başkanı Erdal BALOĞLU ve MHP Kırıkkale den seçilen İl Genel Meclisi üyeleri genel Başkan Devlet BAHÇELİ’yi, ziyarette bulunmuşlardır.

          gerçekleşen ziyarette Kırıkkale ekibini gayet samimi bir şekilde karşılayan Genel Başkan  Devlet BAHÇELİ tüm ziyaretçilerin elini sıktıktan sonra önce toplu olarak daha sonra ise tüm ziyarete gelenlerle ayrı  ayrı resim çektirmiştir.

          genel Başkan Kırıkkale ekibine seçimlerdeki gayret ve çabalarından dolayı İl Başkanı nezdinde tüm Kırıkkale seçmenine selam ve saygılarını yolladı. Kırıkkale de parti olarak ciddi bir oy  artışı yaşadıklarını söyleyerek önümüzdeki seçimlerde inşallah daha başarılı olmak için hep beraber daha çok çalışacağız diyerek il başkanına takdirlerini bildirdiği iletildi.

  İl Başkanı ve beraberindeki heyet daha sonra Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat ÇETİN i ziyaret etti. Genel başkan yardımcısı Şefkat ÇETİN’de Kırıkkale genelinde bir önceki yerel seçimlere göre büyük bir oy artışının olduğunu destek ve çalışmalarından dolayı ilimizde  ki tüm ülküdaşlarımıza teşekkürlerini ve de selamlarını söylemiştir. Kırıkkale Teşkilatına seçimlerdeki çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği bildirildi.

         İl Başkanı ve beraberindeki ekip  başta Mevlüt KARAKAYA olmak üzere tüm genel başkan yardımcıları ve diğer üst düzey yönetcileride makamlarında ziyaret ederek genel merkezden aldığı övgü ve takdirlerle ziyaretin iletildi.

Bu haber 1316 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi