Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Öğrencileri Avrupa dan Döndü

Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Öğrencileri Avrupa dan Döndü

Tarih 21 Nisan 2014, 10:42 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Öğrencileri Avrupa dan Döndü

Kırıkkale Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Öğrencileri Avrupa’dan Döndü

 

Avrupa Birliği Leonardo da Vinci Hareketlilik Projeleri kapsamında Çek Cumhuriyeti’ne giden Kırıkkale Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrenci grubu Kırıkkale‘ye döndü.

 

Kırıkkale Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Hemşirelik bölümünde eğitim gören 10 kız öğrenci ve beraberinde 2 refakatçi öğretmen Çek   Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’ta 2 hafta süreyle ‘Hasta ve Yaşlı Bakımı’ konusunda mesleki eğitim aldılar.    Öğrenciler mesleki eğitim kapsamında, Çek Cumhuriyetindeki Hasta ve Yaşlı  Bakım uygulamalarını yakından görüp öğrenebilmeleri için, Huzur evi, Sosyal Bakım Evi ve Rehabilitasyon merkezilerini ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, kültürel gezilerde bulundular. Eğitim sonunda öğrenciler Hasta ve Yaşlı Bakım sertifikalarını aldılar.

   Meslek Dersi Öğretmenleri, Nazlı Tuna ve Selma Tufan’nın eşlik ettiği öğrenci grubunda Hemşirelik alanında okuyan, 10 kız öğrenci öğrenci yer alarak ve Çek Cumburiyetindeki proje çalışmalarına katıldılar.

 

   Okul Müdürü Murat Özsoy, ‘’AB projemiz ile Hemşirelik bölümünde eğitim gören öğrencilerimizin, hasta ve yaşlı bakımındaki meslekî bilgi,beceri,tutum ve davranışlarını geliştirmelerinin,iş hayatına uyumlarının,gerçek hizmet ortamında yetişmeleri ve hasta-yaşlı bakım hizmetlerinin ülkemizdeki uygulamalarla karşılaştırılmasının, günümüz sağlık koşullarını yakından takip etmelerinin amaçlandığını belirtti

 

   Müdür özsoy, ayrıca “ Okulumuzda Avrupa Birliğinin desteği ile Uluslararası proje gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Proje ekibimiz Çek Cumhuriyetindeki çalışmalarından çok güzel izlenimlerle dönmüşlerdir.     Okulumuzu bu tür AB projelerinden daha fazla yaralandırmak üzere çalışmalarımız devam edecektir ” bilgilerine yer verdi.

Bu haber 2226 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi