Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ÖZEL GAZİ KOLEJINDEN MUHTEŞEM OKUMA BAYRAMI

ÖZEL GAZİ KOLEJINDEN MUHTEŞEM OKUMA BAYRAMI

Tarih 21 Nisan 2014, 10:46 Editör PINAR YILMAZ

ÖZEL GAZİ KOLEJI 1-A SINIFI OKUMA BAYRAMI DÜZENLEDİ

ÖZEL GAZİ KOLEJI 1/A SINIFI OKUMA BAYRAMI DÜZENLEDİ

Bahşılı Tüpraş lojmanlarında eğitim öğretim veren Özel Gazi Kolejı 1/A sınıfı ,sınıf öğretmeni Nevin ve branş öğretmenlerinin yardımları ile hazırladıkları gösterileri velilere sundu.

Program saygı duruşu,istiklal marşı ile başladı.şiirler,dans gösterileri,sınıf korosunun şarkıları ve belge dağıtımı yapıldı.doyasıya eğlenen minik öğrencilere öğretmenleri de eşlik etti.

Yapılan ilk konuşmada sınıf öğretmenleri Nevin Türedi ise,sayın müdürüm,sevgili öğretmen arkadaşlarım,değerli öğrenciler ve sevgili öğrencilerim 1-A sınıfının hazırlamış olduğu programa hoş geldiniz.

Birinci sınıf öğrencilerinin en heyecanlı en önemli günü hazırlanmış oldukları çalışmalarını sergileneceği.,en keyifli günü.

Bu güne kadar çalıştık,konuştuk,didindik,bugünde sadece öğrencilerimiz konuşacak,sizlere becerilerini sergileyecek.Bu son bulan yolculuktan ziyade asıl hayatın başlangıcı aslında.

Hayat boyu sürecek eğitimimizi başlatıyoruz. en önemlisi artık insanı tanıyoruz. keyifli dostluğa ve emeğe değer veriyoruz. Yürekten anlıyoruz, birbirimizi sevmeyi, onu dillendirmeyi, onu ve hayatın bir çok söyleneceğini yani sanatı tanıyoruz.artık hayatın resmini yapabilir,şiirin ölçüsünü yazabilir,onu başka dillerde konuşabiliriz.şimdi sizleri onların derledikleri,haftalardır hazırlandıkları gösterilerle baş başa bırakıyoruz,saygılarımla diyerek duygulu bir konuşma yaptı.

İkinci olarak koordinatör Bayram Aydoğdu  şunları söyledi, ‘’değerli velilerim, öğretmen arkadaşlarım değerli öğrencilerim bu programın sunulmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.Yaklaşık yedi ay önce henüz ürkek bakışlarla ,kalpleri yerinden çıkarcasına atarken ve çekingen gözlerle bizleri gördüklerinde şaşkın bir şekilde idiler.Bugün görüldü ki artık yürekleri cesaret dolmuş ,hafızalarına,beyinlerine bilgiler yerleşmiş ve kendilerine öz güvenleri gelmiştir.

Gerçekten bizim bu altın çocuklarımızdan öğreneceğimiz çok şey vardır.biz bu çocuklarımızı hayata hazırlarken sadece bilgi olarak değil bunları ,öz güven verdiğimiz gibi,arkadaşlık duygularını pekiştiren ,paylaşmayı bilen ve onların öğretmem deyince yürekleri bir kuşçasına atarcasına sevgi dolu olduğunu biliyoruz.Biz Anne ve Babalar,sizler bu çocuklarımızın üzerinden kendi olmak istediklerimiz meslekleri yaşamalarını istiyoruz,onların mutlu olmaları için,onların hayatta ne beklediklerini hiç düşünmüyorlar.

Sizden acizane tavsiyemiz çocuklarımızın çocukluklarını yaşamaları için gerekli fedakarlığı yaptığınızı biliyoruz.

Kısacası size bu özel gazi ve bu öğretmen kadrosunu tercih ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. sizlere iyi eğlenceler dilerken bu çocuklarımızın da bahtları yolları açık olsun diyorum saygılar sunuyorum.

 

Öğrencilere 30 yıl sonra merakla ve zevkle izleyebilecekleri bir hayat CD sini hazırlatan Okul kurucu müdürü Mehmet Al yaptığı konuşmada şunları söyledi.

AL,’’ Eylül ayının ilk haftasına doğru gidersek, ellerinden tutup getirdiğiniz günü bize inanıp getirdiğiniz günden sonra bize inanmışsınız,güvenmişsiniz için güveninizden dolayı teşekkür ediyoruz çünkü bizler varsak sizler sayesinde varız.o günü hatırlarsak birde bu güne şöyle bir bakarsak aradaki mesafeyi,aradaki değişimi çok fark edersiniz,bunu çok daha rahat göreceğiz.okula gitmenin heyecanı ile,okumanın heyecanı ile gözlerinden parlayan bir ışıkla gelmişlerdi.bugünde bize o günden bu güne görmüş oldukları değişimin sonucunu bundan sonrada olacak değişikliklerin sonucunun göstergesini sunacaklar.onların hepsini her sabah öptüğüm gibi yanaklarından bol bol öpüyorum.

değerli veli ler eğitimde Nevin hocamızın büyük katkılarının yanında bizim esas farklı bir hedefimiz daha var.burada hedeflerinin ilklerini kapıdan girdiğinde o resim dersinde gördüklerini hedeflerini gördünüz.giderken de çocuklarımızın hayatının ilk resmini alıp evinizin en güzel köşesine takmak için götürüyorsunuz.başka müzik dersi öğretmeni ile şarkılar söylediler,İngilizce öğretmeni ile İngilizce konuştular,gösterilerde beden öğretmeni,bilgisayarda bilgisayar öğretmeni göstermesi lazım.işte bizim farkımız bu,sınıf öğretmeni Türkçe,matematik ve hayat bilgisini yapacak ,ama branşları da o branşların öğretmeni yapacak ki çocuklarımıza faydalı olsun.çocuklarımızın o noktadaki gelişimlerini o öğretmenler sağlasın.işte özel gazi koleji farkı olarak öğrencilerimizin farkını bu koridorda salonda gördünüz.bu açıdan bütün öğretmenlerimize,bu Eylül ayından itibaren gösterilen bu performansa ve çocuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Diyerek bütün öğretmenleri sahneye davet ederek öğrencilerin belgeleri dağıtıldı.

 

Bir öğrencinin aynı gün yaş günü ise neşe içerisinde bütün sınıfın ortak söndürdüğü mumlarla devam etti.

Toplu fotoğraf çekimi ile güzel gece noktalandı,tabiî ki Mehmet Al müdürün hatırlattığı gibi salondan ayrılan veliler çocuklarının ilk resimlerini almadan ayrılmadılar.

 

Bu haber 1621 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi