Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIRIKKALE, SAĞLIK HİZMETLERİNDE ÜLKE GENELİNDE 3.SIRADA

KIRIKKALE, SAĞLIK HİZMETLERİNDE ÜLKE GENELİNDE 3.SIRADA

Tarih 23 Nisan 2014, 01:19 Editör PINAR YILMAZ

KIRIKKALE, SAĞLIK HİZMETLERİNDE ÜLKE GENELİNDE 3.SIRADA YER ALIYOR

KIRIKKALE, SAĞLIK HİZMETLERİNDE ÜLKE GENELİNDE 3.SIRADA YER ALIYOR

 

TUİK tarafından yapılan açıklamada; Türkiye'de halkımızın sağlık hizmetlerinden memnuniyet anketinde Kırıkkale, Türkiye 3. sü (%88,1) olmuştur.

Türkiye genelinde sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranı %74,7 olup bu oranın en yüksek olduğu il %89,1 ile Isparta, en düşük olduğu il ise %54,6 ile Hakkâri olmuştur.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: “Bakanlığımız Merkez Teşkilatı ile 81 İl teşkilatında yer alan İl Sağlık Müdürleri, Halk Sağlığı Müdürleri ve Kamu Hastane Birliklerinin Genel Sekreterlerinin katılımıyla 18-20 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul’da Koordinasyon, Bilgilendirme ve Paylaşım Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

 

Toplantıda; Ülkemizin gündeminde olan önemli sağlık sorunları ile merkez ve taşra teşkilatının sorunları konuşulmuş olup Kırıkkale ilimizin 2013 Türkiye genelinde halkımızın sağlık hizmetlerinden memnuniyet anketinde Türkiye 3.sü (% 88,1) olduğu açıklanmıştır. Bu nedenle Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Agah Kafkas tarafından toplantıda bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Dilek Öztaş sahneye davet edilerek başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür edilmiştir.” denildi 

 

HABERCİ71 İNTERNET HABERCİLİĞİ OLARAK BİZDE KIRIKKALE SAĞLIK TEŞKİLATIMIZIN BİRİMLERİ OLAN,KAMU HASTANELERİ SEKRETERLİĞİNİ,İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜ,İL HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜNÜ,112 SAĞLIK ACİL BİRİMİMİZİ,İHTİSAS HASTANESİ VE TIP FAKÜLTESİ BAŞHEKİMLİKLERİMİZİ İLİMİZİ 81 VİLAYET ARASINDA YAPILAN GÜZEL ÇALIŞMALAR ARASINDA İLK ÜÇE TAŞIMALARI VE KAMU OYU İLE KOORDİNELİ YAPILAN ÇALIŞMALARINIZI TEBRİK EDİYOR BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUZ.HER ZAMAN BASIN KURULUŞUMUZ OLARAK YANINIZDA OLACAĞIMIZA SÖZ VBERİYORUZ.

 

Bu haber 1316 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi