Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Saadet ten İktidar ve Muhalefete Kötü örnek uyarısı

Saadet ten İktidar ve Muhalefete Kötü örnek uyarısı

Tarih 24 Nisan 2014, 00:34 Editör PINAR YILMAZ

Saadet il başkanı Vurgun dan 23 Nisan Mesajı Kötü örnek oluyorsunuz

Vurgun’dan 23 Nisan Mesajı: Kötü örnek oluyorsunuz!

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun; 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajında, iktidar ve muhalefete üslup uyarısı yaptı.

ÇOCUKLARA KÖTÜ ÖRNEK OLUYORSUNUZ

“Geleceği bugünün çocukları inşa edecektir” diyen Faruk Vurgun, mevcut siyasetin çocuklarımızı geleceğe taşıyacak ufuk, vizyon ve sağduyudan uzak olduğunu kaydetti. Vurgun; “Maalesef siyasetteki üslup gençlere kötü örnek olmakta, çocuklarımız kucaklaşacağı yerde hızla kutuplaşmaktadır” dedi. 23 Nisan’ın en önemli anlamlarından birinin de Milli Egemenlik olduğunu hatırlatan Vurgun, TBMM’deki siyasi partilerin hala gerçek manada milli egemenliğe yakışır bir Anayasa yapamamış olmasının büyük bir ayıp olduğunu vurguladı.

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, 23 nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, bugünün çocuklarının, geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan Vurgun; “Geleceğimize yapabileceğimiz en iyi yatırım, bugünün çocuklarına yapacağımız yatırımdır. Bize düşen görev çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlayacak dini, ahlaki ve ekonomik ortamı bugünden sağlamak olmalıdır. Bunun ilk ve en önemli şartı da çocuklarımızı önce ahlak ve maneviyat düsturuyla donatmaktır" dedi.

“Geleceği bugünün çocukları inşa edecektir.” Diyen Faruk Vurgun, mevcut siyasetin çocuklarımızı geleceğe taşıyacak ufuk, vizyon ve sağduyudan uzak olduğunu kaydetti.

Vurgun; “Dün Çanakkale savaşında liseli çocuklar göğüslerini birbirine siper ediyordu. Bugün o ecdadın çocukları, birbirine diş biler, yumruk sıkar, taş atar hale geldiyse, sokakları yakıp yıkıyorsa bunun sorumlusu gençler değil, bu ufuk ve sağduyudan yoksun yöneticilerdir. Maalesef siyasetteki üslup gençlere kötü örnek olmakta, gençliğimiz kucaklaşacağı yerde hızla kutuplaşmaktadır” dedi.

23 Nisan’ın en önemli anlamlarından birinin de Milli Egemenlik olduğunu hatırlatan Vurgun, TBMM’deki siyasi partilerin hala gerçek manada milli egemenliğe yakışır bir Anayasa yapamamış olmasının büyük bir ayıp olduğunu vurguladı. Vurgun; “İstiklal Savaşı'nı yönetmiş bir Meclis bugün yeni anayasa konusunda en ufak bir adım atamadığı gibi bu konudaki toplumsal beklentileri de tam bir hayal kırıklığına dönüştürmüştür. Türkiye'yi özürlü bir demokrasiden, özgürlükçü bir demokrasiye taşıyacak iradeyi ortaya koyamamıştır” dedi.

Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en önemli mirasın mutlu, huzurlu, müreffeh bir Türkiye olduğunu belirten Vurgun, mesajını “Kısır çekişmeleri, içi boş kavgaları bir kenara bırakıp, elbirliği ile Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir Dünya'yı kuracak kararlılığı ortaya koymalıyız” temennisiyle tamamladı.

SAADET PARTİSİ KIRIKKALE İL BASIN MÜŞ

Bu haber 1038 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi