Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
YAHŞİHAN DA  23 NİSAN ÇOŞKUSU DOYASIYA YAŞANDI

YAHŞİHAN DA 23 NİSAN ÇOŞKUSU DOYASIYA YAŞANDI

Tarih 24 Nisan 2014, 01:09 Editör PINAR YILMAZ

YAHŞİHAN DA 23 NİSAN ÇOŞKUSU DOYASIYA YAŞANDI

YAHŞİHAN’DA  23 NİSAN ÇOŞKUSU DOYASIYA YAŞANDI

Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz, kahraman büyük Önder Atatürk’ün Türk  ve Dünya Çocuklarına armağan ettiği ve Türk Milleti’nin tarihinde yeni bir dönemin açıldığı, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temellerinin atıldığı, Milli Hakimiyet esasının hakim kılındığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94. Yıl Dönümü Yahşihan’da çoşku ile kutlandı. 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Yahşihan Meydan’ındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Yahşihan Kaymakamı Sayın A.Ferhat ÖZEN, Garnizon Komutanı Bakım Albay Zait Kaplan, Belediye Başkanı Ahmet SUNGUR, Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri, Öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşların katıldığı kutlamalar çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlandı.



Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman YILDIRIM bir konuşma yaparken, öğrenciler de günün anlam ve önemine ilişkin yazdıkları şiir ve kompozisyonlarını okudu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yapılan çeşitli yarışmalarda derece giren öğrencilere ödüllerinin Yahşihan Kaymakamı Sayın A.Ferhat ÖZEN, Garnizon Komutanı Alb. Zait KAPLAN, Belediye Başkanı Ahmet SUNGUR tarafından verildi.Her yaştan çok sayıda insanın takip ettiği kutlama programında öğrencilerin yaptığı gösteriler büyük beğeni topladı.

Program öğrencilerin yaptığı gösteri ve yarışmalar ile sona erdi.

 

Bu haber 1109 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi