Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
OTİZM Lİ ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM 23 NİSAN KUTLAMASI

OTİZM Lİ ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM 23 NİSAN KUTLAMASI

Tarih 25 Nisan 2014, 00:54 Editör PINAR YILMAZ

OTİZM Lİ ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM 23 NİSAN KUTLAMASI

OTİZM’Lİ ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM 23 NİSAN KUTLAMASI.

   Kırıkkale merkezde OTİZM’li öğrencilere eğitim imkanı sağlayan Kırıkkale Özel Eğitim Uygulama Merkezin’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ayrı bir heyecanla kutlandı. OTİZM’li öğrencilerin görev aldığı program büyük coşku içerisinde geçti.

    Sunuculuğunu okulun Özel Eğitim Öğretmenlerinden Esra ÖZCAN’ın yaptığı programa öğrenci velileri ve misafirler yoğun ilgi gösterdiler. Çocuklarının bir şeyleri başarabildiğini gören velilerin duygusal anlar yaşadığı programda okulda eğitim gören bütün öğrenciler görev aldılar.

      Okul Müdür Yardımcısı Rıza ERCAN günün anlam ve önemine değindiği konuşmada; Tüm öğrenci ve velilerimizin, Ulu Önder ATATÜRK’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak. OTİZM’in bir hastalık olmadığı ve eğitimle aşılabileceğini söyledi.

   Ardından okul Özel Eğitim Öğretmeni Ebru KAYA yaptığı konuşmada; öğrencilerinin her birinin ayrı bir Dünya ve ayrı bir değer olduğunu söyleyerek, fırsat verildiği zaman neler yapabileceklerini göstereceklerini söyleyerek programa katılan herkese OTİZM’li öğrencileri bu özel günde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

 

   Öğrencilerin yıl içerisinde yapmış olduğu etkinliklerin yer aldığı sinevizyon gösterisinin ardından okul öğrencileri; “ Bende bu toplumun bir parçasıyım ve yok sizden farkım.” dercesine sergiledikleri gösteri ve oyunlarla hem misafirleri büyülediler hem de bir şeyleri başarabilmenin mutluluğunu öğretmenleri ile paylaştılar. Özellikle oyun havaları ve ritm çalışmalarına velilerin yoğun ilgi göstermesi hem velileri hem de öğretmenleri son derece mutlu etti.

    Fırsat ve gerekli eğitim verildiği zaman çocuklarının neler yapabildiklerini gören velilerin duygusal anlar yaşadığı program okul Müdür Yardımcısı Rıza ERCAN’ın;   başta okul öğrencileri olmak üzere programın hazırlanmasında ve öğrencilerin eğitiminde fedakarlıkla görev yapan öğretmenlere yaptıkları çalışmalardan velilere de çocuklarını bu özel günde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

 

Bu haber 1416 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi