Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIRIKKALE GAZETECİLER CEMİYETİNDEN UYAR A ZİYARET

KIRIKKALE GAZETECİLER CEMİYETİNDEN UYAR A ZİYARET

Tarih 25 Nisan 2014, 01:14 Editör PINAR YILMAZ

KIRIKKALE GAZETECİLER CEMİYET BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAHŞILI BELEDİYE BAŞKANI UYAR A ZİYARET

KIRIKKALE GAZETECİLER CEMİYET BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN UYAR A ZİYARET
 
Kırıkkale Gazeteciler cemiyet başkanı Ramazan Çetin ve yönetim kurulu bugün Belediye Başkanı İbrahim Uyar ı makamında ziyaret ederek hayırlı oslun dileklerinde bulundular.
Yapılan ziyaretden memnun olduğunu dile getiren Başkan Uyar,biz toplumun aynası olarak gördüğümüz,olmazsa olmazlardan kabul ettiğimiz kamu oyunun en önemli unsurlarından olan Basın kuruluşlarımızı gazeteciler cemiyetimizi çok önemsiyoruz.ziyaretinizden çok memnun kaldım.Kapımız Basın a her zaman açıktır.bizim gizli saklı hiçbir çalışmamız olmayacak,her şey gözler önünde olup,ilçemizi yaşanır yeşili ve sosyal alanları ile çevremizin yıldızı yapmaya başladığımız bir bölge olacağını şimdiden müjdeliyorum.
TABİAT ALANLARI,KIZILIRMAK KIYILARINI GÜZELLEŞTİRİP İNSANLARIN HER ZAMAN BEKLEDİĞİ GÖZE GÖRÜNÜR BİR MEKANLAR HALİNE GETİRECEĞİZ.
OLİMPİK YÜZME HAVUZU,SPOR KOMPLEKSİ,SU SPORLARININ YAPILDIĞI SOSYAL ALANLAR,PİKNİK ALANLARI,DAĞ YÜRÜYÜŞLERİNİN YAPILDIĞI ORMANLIK TESİSLERİ YERLERİNİ TESPİT ETMEYE BAŞLADIK BİLE.
 
 
en yakın zamanda Bahşılı mızı çok farklı konumlarda göreceksiniz.siz değerli Basın camiasını bünyesinde barındıran cemiyetimizin de yardımları ile kamuoyu Bahşılı yı daha güzel yerlerde görecek.ziyaretinizden dolayı teşekkür ecerim dedi.
Cemiyet başkanı Ramazan Çetin de biz Başkan Uyar ı yurt müdürü ikende ilkeli ve sorunsuz bir yönetiminden dolayı takdir ederdik.Başkan olması tesadüf değildir,bu çalışmanın ve Halkın büyük arzusu ile gerçekleşmiştir,her zaman çalışmalarında yanlız olmayacak,bizim temsilcimiz olarak Kırıkkale nin saygın gazetecilerinden olan Anadolu Ajansını yıllardır temsil eden cemiyetimizin yönetimindede görevli olan Ahmet Yaman kardeşimiz le beraber her zaman desteklemeye devam edeceğiz.şu anda beraber geldiğimiz Arkadaşlarımızdan,Keskin f imtiyaz sahiplerinden Mehmet ve Fatih Gencer kardeşler,Zaman Gazetersi Kırıkkale Temsilcisi Kemal Başol,İl Gazetesinden Kenan Kuzucu,Kırıkkale Gazetesinden Apdullah Yılmaz ile ZİYARETİMİZİ YAPTIK,ÇALIŞMALARINIZDA SİZLERİN HEP YANINDA OLACAĞIZ.DEDİ.
Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Bşakanı Çetin ve Gazeteciler,ayrıca yeni yerine taşınan yeni atanan AK Parti Bahşılı ilçe başkanı Sadullah Duyar ıda makamında ziyaret etti. 
 

Bu haber 1313 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi