Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU AÇILDI

BAHŞILI BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU AÇILDI

Tarih 03 Temmuz 2014, 02:12 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU AÇILIŞI YAPILDI

BAHŞILI BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU AÇILIŞI

Belediye önündeki Cumhuriyet meydanında yapılan açılış programına Kaymakam Harun Ersin Polat,Emniyet müdürü Uğur Çelik,Halk Eğitim müdürü Köksal Bütün,AK Parti ilçe başkan vekili Hüseyin Yaman,ak Parti Kadın kolları Başkanı Fatma Özbek,Yaz spor okulu hocaları ve kalabalık bir öğrenci katıldı.

Programda iki öğrenciye Kaymakam Polat ile birlikte temsili forma giydiren Başkan Uyar birde konuşma yaptı.

Başkan Uyar şunları söyledi,’’ 'Geleceğimizin teminatı olan geçlerimiz yorucu bir eğitim dönemini geride bıraktılar. Bizlerde onlara Kaymakamlık ve Belediye olarak onların yaz dönemini spor yaparak değerlendirmeleri için yaz spor okulu organize ettik. 9 branşta açmış olduğumuz spor okullarımıza ilçemizde bulunan 285 öğrencimiz katılmıştır. Yaz okulumuzda genç ve tecrübeli bir ekip görev yapacak. Tüm branşlarda çocuklarımız hoşça bir vakit geçirme imkanı bulacaklar. Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim' dedi.

 

Programda Bahşılı Kaymakam’ı Polat’a genç öğrencilere şu konuşmayı yaptı.

Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat  'Böyle bir sıcak böyle güze bir organizasyonda siz gençlerle olmak bizleri mutlu ediyor. Dünyadaki en büyük zenginlik sağlıktır.

Genç, dinamik ve sağlıklı olmak için hepimizin mutlak suretle spor yapması gerekir. Sağlıklı kalmanın yanı sıra spor aynı zamanda başarıyı da getiriyor. Bu yaz dönemini spor yaparak değerlendireceğiz. Pozitif bilimlerinin yanında beden terbiyesi de önemli. Sporu sadece beden terbiyesi açısından görmeyin, zeka gelişimi açısından da önemli. Bu spor okullarının düzenlenmesinde emeği geçen Belediye Başkanımız İbrahim Uyar ve ekibine teşekkür ederim. Spora vereceğimiz önem, aynı zamanda gençliğe ve geleceğimize verilen önem olarak görüyor tüm sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum.

 

9 spor öğretmeninin katıldığı programda yaz spor okulunun koordinatörlüğünü Hüseyin Cengiz hoca yürütecek.spor okluna katılan  285 öğrenci 1 temmuz ile 1 eylül arasında iki ay Futbol,Voleybol,Yüzme,Stepaurobük,Jimnastik, basketbol, güreş,atletizm branşlarında eğitim görecekler.

Bu haber 1655 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi