Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı İlçe milli eğitim şube müdürüne veda

Bahşılı İlçe milli eğitim şube müdürüne veda

Tarih 21 Temmuz 2014, 10:19 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı İlçe milli eğitim şube müdürüne veda yemeği

Bahşılı İlçe milli eğitim şube müdürüne veda yemeği

Bahşılı ilçe milli eğitim şube müdürü Hacı Aslan Atman ı, İlçe protokolü verilen veda gecesi programı ile uğurladı.

Kaymakam Harun Ersin Polat, Belediye Başkanı İbrahim Uyar,,Garnizon komutanı Baş çavuş Ercan Erçayan, Emniyet müdürü Uğur Çelik ,İlçe Milli eğitim müdürü Sefayet Özbek ve daire amirleri,okul müdürlerinin katıldığı gecede Milli eğitim şube müdürüne veda edildi.

Edinilen bilgiye göre Ankara Keçiören Milli eğitim müdürlüğüne şube müdürü olarak atanan Müdür Atman ‘a Kaymakam Polat bir plaket verirken,İlçe milli eğitim müdürü  Sefayet           Özbek te eğitim camiası adına hediye verdi.

 

Henüz ne olduğu açıklanmayıp gizli tutulan olay yaratacak bir projenin parçası olan kavanozlarda getirilerek tattırılan turşuların bir kavanozu da AA ilçe temsilcisi Ahmet Yaman tarafından Şube müdürü Atman beye hediye edildi.

Yapılan konuşmalarda Kaymakam Polat şunları söyledi.

Kaymakam Polat,’değerli arkadaşlar bugün hacı müdürümüzün tayini sebebiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz.Kendisi örnek bir insan,örnek bir devlet adamı,devlet terbiyesi almış kendisini yetiştirmiş çalışma arkadaşımızdı.çalışkan,disiplinli,dürüst bir devlet admı idi.gittiğinden üzgünüz,ama gittiği yerde çok güzel bir yer.Hacı müdürümün yeni görevini tebrik ediyorum,bizle hakkımızı helal ediyoruz,kendisinden de helallik diliyoruz.Bundan sonraki hayatında da sağlık,mutluluk dolu esenlikler diliyorum.

Başkan Uyar,’Hacı beyle 9-10 yıla dayanan bir tanışıklığımız var.kendisi çok sosyal,cana yakın ,devlet terbiyesi almış ,hakikaten kalbi temiz güzel bir insan,Bahşılı ya güzel hizmetleri oldu.Çok kısa bir üsre çalıştık amma ,onun çalışma şevki ve duruşunu unutmayacağız.Burdan Keçiören gibi üst bir ilçeye şube müdürü olarak gidiyor.Devlette devamlılık vardır,yerler değişebilir.Kendisine yeni hayatında başarılar diliyorum.Ailesiyle mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.Biz burada olduğumuz sürece daima gönlümüz,kapımız daima ona açık.Kendisine başarılar ve mutluluklar diliyorum,Allah yolunu açık etsin.

 

İlçe Milli eğitim şube Hacı Aslan Atman ise yaptığı duygulu konuşmada şunları söyledi.

’sayın kaymakam ım,Belediye başkanım,daire amirlerim,meslektaşlarım,hanımefendiler,beyefendiler,bu güzel  duygulu ana  katılan herkese canı gönülden muhabbetle sevgi ve selamlarımı iletirim.Biraz önce sayın müdürüm,başkanım ve kaymakam ım biraz önce öyle güzel duygularla bezediler ki,bir sorumluluk anlayışı içerisinde kendimi hissettim ve mahcup oldum.inşallah milli eğitim camiasına bir hizmetkar olarak yaşantıma devam etmek isterim.Memur hayatımda 3/1 gibi bir süreyi Bahşılı da görev yaparak geçirdim.tabiki görev yaparken hep arkadaşlara yardımcı olup,çözüm üretip,gayret içerisinde olduk.Öylede devam edeceğiz.Hakkınızı helal edin.Biz milli eğitim camiası olarak okullarımızda hep gönül gönüle olduk.

İlçemizde özel okullarda olsun,milli eğitim okullarında olsun hep ilkleri ve başarıyı yakaladık.bir kitap fuarını il de ilk biz yaptık kaymakam ımızın sayesinde oldu.çalışkan ve bizim camiadan gelen başkanımız bahşılı için bir şanstır,güzel hizmetler yapacağına inanıyorum.bundan sonraki hayatımızda Ankara da devam edeceğiz,hizmetlerimize orada devam edeceğiz.Ama sizleri ve şu atmosferi unutmak mümkün değil.herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

Milli eğitim müdürü Sefayet Özbek te yaptığı kısa konuşmada,hacı beyle uzun bir zaman Bahşılı da çalıştıklarını,kendisinin çok hizmetlerinin olduğunu,gerçekten unutulmayacak bir devlet adamı olduğunu iletti.Artık Ankara daki işlerimizi Hacı beye havel edeceğiz,orada bir kapımız var dedi.

Porgram geç saatlere kadar sürdü.Toplu Hatıra fotoğrafı çekildi.

Asmalı Konak işletmesini yapan Necmettin Özçelik’in Bu iki müdürün özellikle Sefayet beyin öğrencisi olması hasebiyle ikramın ve hizmetin en güzeli yapılarak, gönüller hoş edilirken, kendisine öğretmenleri tarafından takdirle karşılandı.

Bu haber 2044 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi