Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Enerji Bir Sen den üyelerine bayram hediyesi

Enerji Bir Sen den üyelerine bayram hediyesi

Tarih 23 Temmuz 2014, 03:02 Editör PINAR YILMAZ

Enerji Bir Sen den üyelerine bayram hediyesi

Enerji Bir Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı ramazan bayramı dolayısıyla üyelerine çikolata ve kolonya dağıttı. Dağıtımda konuşan Şube Başkanı Cebrail İBİŞ İslam dünyası buruk bir bayram yaşayacak olup islam aleminin içinde bulunduğu sıkıntılardan biran önce kurtulması için dua etmemiz gerektiğini ve Türkiye'de yaşayan müslümanlar olarak bunun öncelikli görevimiz olması gerektiğini söyledi.

İBİŞ; "Gazzeliler, sahurunu İsrail bombalarıyla, iftarlarını da şehadetle yapmaktadır. Müslümanlar’ın kutsal ayı Ramazan’da bile saldırmaktan ve kan akıtmaktan çekinmeyen İsrail’in devlet terörüne sessiz kalan Batı dünyası ile İsrail’in en büyük hamisi Amerika’nın suskunluğu ise tam bir çifte standarttır. Ölen, öldürülen Müslüman olduğunda üç maymunu oynayan bu ülkeler, kendilerini insanlığın vicdanında mahkum eden bu suskunluklarının bedelini hem bu dünyada, hem öteki dünyada elbet ödeyecektir.

Vicdanlarımızı uyandırıp, gündelik telaşların esaretinden kurtaralım. Kulaklarımıza Filistin’den yükselen sesin girmesine izin verelim. İsrail zulmü altında inleyen Filistinliler’in sesi, soluğu olalım. Onların uzattığı eli tutup, yaralarını saralım, gözlerindeki yaşı silelim.

Enerji Bir Sen Kırıkkale  olarak katil devlet İsrail’in katliamlarının bir an önce sona ermesini dilerken, üyelerimizi ve vatandaşlarımızı yardım kuruluşlarının başlattıkları kampanyalara destek olmaya,davet ediyoruz." dedi.

Bu haber 870 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi