Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Ak gençlerden Erdoğan a destek

Ak gençlerden Erdoğan a destek

Tarih 23 Temmuz 2014, 03:14 Editör PINAR YILMAZ

Ak gençlerden Erdoğan a destek

Ak gençlerden Erdoğan’a destek

Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri parti binasından çıkarak Zafer ve Ankara Caddesi başta olmak üzere Atatürk Bulvarı üzerinden geldikleri Cumhuriyet Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için tezahüratla birlikte sevgi gösterisinde bulundular.

Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri parti binasından çıkarak Zafer ve Ankara Caddesi başta olmak üzere Atatürk Bulvarı üzerinden geldikleri Cumhuriyet Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için tezahüratla birlikte sevgi gösterisinde bulundular. Cumhuriyet Meydanı’nda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay şöyle dedi: “Vefakar, çalışkan genç arkadaşlarım. Yaptığınız yürüyüş ile bizleri bir kere daha gururlandırdınız. 10 Ağustos da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde partimizin Genel Başkanını layık olduğu köşke hep birlikte çıkaracağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Aralıksız olarak 10 Ağustos’a kadir partimizin tüm üyeleri ellerinden geleni yaparak partimizin kentimizde en çok oy almasını bir kez daha sağlayacağız. Allah hepimizi mahcup etmesin” dedi. Güvenlik güçlerinin de tedbir aldığı yürüyüş olaysız bir şekilde sona erdi.  

Bu haber 1133 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi