Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAŞKAN UYAR DAN YAZAR SİLSÜPÜRE DESTEK

BAŞKAN UYAR DAN YAZAR SİLSÜPÜRE DESTEK

Tarih 25 Temmuz 2014, 10:11 Editör PINAR YILMAZ

BAŞKAN UYAR DAN YAZAR SİLSÜPÜRE DESTEK

BAŞKAN UYAR DAN YAZAR SİLSÜPÜRE DESTEK
Oğuzlar kitabının yazarı selçuk silsüpür çalıştığı ilçe tarım müdürlüğünde harikalar yaratarak ikinci kitabı Bilinmeyen Türk Tarihi ve Kültürü isimli yeni kitabını Bahşılı Belediye başkanı İbrahim Uyar a imzalayarak hediye etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmada Yazar Silsüpür uzun soluklu ve çok araştırmalı yurt dışından çok ülke ve yazarlar ile tarihçilerden aldığı destekleri anlatırken,artık kütükhanelerde yerini rahatlıkla alabilecek,Türk tarihi yeniden yazıldı diyebileceğimiz çok güzel bir eser oldu diyerek başkan uyar a imzalı kitap hediye etti ve destek istedi.
Belediye başkanı Uyar yazarımızla zaten kredi yurtlarında müdürken tanıştık ve oğuzlar kitabını inceledik.
 gerçekten kitüphanenin baş köşesinde bulunması gereken bir yeni eser için elimizden gelen belediye imkanlarının elverdiği şekilde yardımcı olup destekleyeceğiz.İlçe mizden böyle değerlerin çıkması bizim için bir övünç kaynağıdır.kendisinden bu güzel çalışma için gurur duyuyoruz.
 
 
 
İlçe mizin ele alınabilir bir terihçesini ve araştırmasını üstlenen Ajans muhabiri Ahmet Yaman ın yapacağı tarihsel çalışma içinde Selçuk bey den yardım istedik,gereken araştırmayı yapacağını iletti,onun içinde şimdiden teşekkür ediyorum .dedi.

Bu haber 1299 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi