Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GENÇLİK MERKEZİ ÜYELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

GENÇLİK MERKEZİ ÜYELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Tarih 26 Temmuz 2014, 00:49 Editör PINAR YILMAZ

GENÇLİK MERKEZİ ÜYELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

GENÇLİK MERKEZİ ÜYELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi İyilik Ağacı Projesi kapsamında 24 Temmuz 2014 tarihinde Kırıkkale Merkezde bulunan Bahçeli Eren Restoranında gençlik merkezi üyeleri ve ailelerine iftar yemeği verdi.

Nokta Camisinin İmamı Yakup Öney’in  iftar öncesi okumuş olduğu Kuran dinletisiyle başlayan programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Gençlik Merkezi Müdürü İ. Haluk Karahan, Şube Müdürümüz Adnan Vural, İl Müftülüğü Şube Müdürü İmam Hüseyin Yaşar, Gençlik Merkezi çalışanları, İmam Hatip Lisesi öğrencileri, gençlik merkezi üyeleri ve aileleri katıldı.   

Gençlik Merkezi ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen 'Gençlerle İftarda Bulaşalım' iftar yemeğinin bu yıl üçüncüsü gerçekleştirildi. Renkli görüntülerin yaşandığı iftar yemeğine 60 kişi katıldı.

Kırıkkale İl Müftülüğü Şube Müdürü İmam Hüseyin Yaşar; iftar yemeği sonrasında dua okuyarak konuşmasına başladı. Konuşmasında gençlerimizin kariyer planlaması yaparken iş, eş ve arkadaş seçimine dikkat edilmesi gerektiğini belirten Yaşar, konuşmasının sonunda programa katılanların Ramazan Bayramını tebrik ederek hayırlara vesile olmasını diledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü; Gençlik Merkezimiz, öğrencilerin alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması, bilgili, kültürlü, vatanını, bayrağını seven, geleneklerine bağlı, topluma yararlı sağlıklı gençler yetiştirilmesi için faaliyet göstermektedir. Gençlik ve Spor Bakanlığının projesi kapsamında düzenlenen 'Şehirler ve Kültürler' ile 'Deniz ve Doğa Kamplarıyla' gençlerimizi ücretsiz olarak Türkiye'nin dört bir tarafını gezdiriyoruz. Ünlü konuşmasının sonunda programa katılanların Ramazan Bayramını kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi.

 

  

 

Bu haber 997 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi