Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MHP KIRIKKALE SİVİL TOPLUM ZİYARETLERİ

MHP KIRIKKALE SİVİL TOPLUM ZİYARETLERİ

Tarih 26 Temmuz 2014, 00:52 Editör PINAR YILMAZ

MHP KIRIKKALE SİVİL TOPLUM ZİYARETLERİ

MHP KIRIKKALE SİVİL TOPLUM ZİYARETLERİ

    MHP Kırıkkale il başkanı seyit Ahmet  GÖÇER,MHP merkez ilçe başkanı Erdal BALOĞLU ve MHP MKYK Üyesi Av. Halil ÖZTÜRK  önümüzde ay yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday Ekmeleddin İHSANOĞLU na destek ziyaretleri kapsamında Kırıkkale ticaret odası başkanı Ekrem GÖK, esnaf Odaları birliği başkanı Süleyman KÖSTEKLİ, Esnaf odası başkanı Köksal TONGA,emekliler cemiyet başkanı basri KESKİN,Şehit aileleri dernek başkanı  Mümtaz TORUMLU,MEMURDER Kırıkkale şube başkanı Ayhan SİDAR,  KEDER aktif sen başkanı Tefik DELİCE, TÜMÇADER başkanı ömer GÖKLÜyü ziyaret ettiler.

   Yaptıkları ziyaretlerde çatı aday İHSANOĞLU ile sayin Erdoğan arasındaki farkları ve farklılıkları anlatan il başkanı GÖÇER sayın İHSANOĞLU nun hakkında açılmış en ufak bir mahkeme dosyasının bulunmadığını oysaki sayın ERDOĞAN ın hakkında açılmış onlarca yüzlerce dosyası bulunduğunu belirtti. Ayrıca kendisinin sade bir vatandaş sıradan bir vatandaş gibi durduğunu ve hareket ettiğini seçimin sonucu etkileyecek hiçbir maddi ve makan gücünün olmadığını belitti.

     Yapılana ziyaretlerde söz alan MHP merkez ilçe başkanı Erdal BALOĞLU da yaptığı konuşmada özellikle son yıllarda Ortadoğu da yaşanan olayların ve de yeni yeni kurululan  örgütlerin yaptıkları eylemlerin, akıttıları kanların çoğunun müsebbibinin bizzat başbakan ERDOĞAN olduğunu dile getirdi. Oysaki bizim cumhurbaşkanı adayımız sayın Ekmeleddin İHSANOOĞLU Türk arap İslam birliğinin kurulması ve kalkınması için yıllarca ömrünü harcadı dedi. Ayrıca sayın BALOĞLU sözlerinin devamında başbakan ERDOĞANIN sadece Türkçe konuşabildiğini Sayın  İHSANOĞLU nun beş dil bildiğini, başbakanın kuran okumasını bildiğini sayın İHSANOĞLUnun ise hafız olduğunu kuranı ezbere bildiğini belitti.

MHP Kırıkkale İl Başkanı

Seyit Ahmet GÖÇER

 

  

Bu haber 1071 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi