Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale de de bayramlaşma törenleri

Kırıkkale de de bayramlaşma törenleri

Tarih 29 Temmuz 2014, 09:50 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale de de bayramlaşma törenleri

 
 Kırıkkale’de de bayramlaşma törenleri düzenlendi.
 Valilikte başlayan bayramlaşma törenleri, Kırıkkale Belediyesi ve AK Parti’de devam etti.

Bayramın ilk günü valilik binasında başlayan bayramlaşma törenine Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'da katıldı Atalay, Türkiye’nin Ramazan ayını huzur içinde geçirdiğini ifade ederek tüm İslam aleminin ve Kırıkkale halkının Ramazan Bayramı’nı kutladığını söyledi.
 
Düzenlenen törene,  Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Vali Ali Kolat AK Pati Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşma yapan Kolat, “Bu vesileyle tüm İslam Aleminin ve Kırıkkale halkının Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederim" dedi.
 
 
Valilikte düzenlenen bayramlaşmanın ardından Kırıkkale belediyesinde devam etti Kırıkkale belediyesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Kırıkkale’de huzurlu bir Ramazan Ayı geçtiğini ve etkinliklere Kırıkkale halkının yoğun bir katılımı olduğunu ifade etti 
 
Belediye’de düzenlenen bayramlaşmanın ardından ise Tören AK parti İl başkanlığında devam etti İl başkanı Mürsel Akçay Katılımcıların bayramını kutlayarak il yönetiminin oluşturulduğu günden bugüne Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalıştıklarını ifade etti. Akçay’ın konuşmasının ardından vatandaşlar Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Milletvekilleri Belediye Başkanı ve İl yönetimi ile bayramlaştı .
 
 
Daha sonra Ulusal Basın ın merakla beklediği gündemdeki soruların cevaplarını aramak üzere sorulan soruları cevaplayan Beşir Atalay Basın mensuplarının da Bayramını kutladı,açıklamalarını yaptı,sorulara gayet net ve açıklıkla cevap verdi.

Bu haber 1530 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi