Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MV. Köksal ve İl başkanlığı Cumhurbaşkan lığı seçim startını başlattı

MV. Köksal ve İl başkanlığı Cumhurbaşkan lığı seçim startını başlattı

Tarih 30 Temmuz 2014, 17:29 Editör PINAR YILMAZ

MV.Oğuz Kağan Köksal ve İl başkanlığı 10 ağustos Cumhurbaşkan lığı seçimlerine destek turuna çıktı.

MV.Oğuz Kağan Köksal ve İl başkanlığı 10 ağustos Cumhurbaşkan lığı seçimlerine destek turuna çıktı.

Mv.Köksal Önce Yahşihan da yapılan İlçe teşkilatı ve Belediyedeki bayramlaşmaya katıldı.Esnafları da ziyaret eden Köksal ve il başkanlığı 10 Ağustosta Yahşihan’dan mahalli seçimlerdeki gibi yüzdesi yüksek Başbakana layık yakışır bir oy patlaması bekliyoruz dendi.Halk tarafından güzel tepkilerle karşılanan Köksal ve il teşkilatı yoğun mesaisine Bahşılı da devam etti.

 

Bahşılı İlçe Teşkilatında Belediye Başkanı İbrahim Uyar,İlçe Başkanı Sadullah Duyar ,Kadın kolları ve gençlik kolları tarafından karşılandı.Kadınlar kolundaki bayanlar gelen mv.ve il teşkilatı ekibine biz seçimlerde İbrahim Uyar için can başla çalıştık bir 10 günde Başbakanımız için evleri gezer severek oy toplarız diyerek destek verdiler.Heyet daha sonra belediye ve esnafları da ziyaret ederek Hacılar beldesine geçti.

 

Hacılar parkta karşıladığı ekibi dana sonra belediye binasında da ağırladı,esnaflar ziyaret edilerek cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hem destek hem oy istendi.

 

Karakeçili de sapar Murat parkında karşılanan mv.köksal ve il başkanlığı ekibi halktan güzel tepkiler alarak Belediye ve esnafları da ziyaret etti.Karakeçilide Öztürk ailesinin düğününe ,ali öztürk ün çocuklarının mutlu gününe katılındı.daha sonra Apdulmuttalibin kızının düğününe katılarak hem vekilimiz Köksal hem de İl başkanı Mürsel Akçay birer altın takarak düğün evindeki Karakeçililerden tam destek aldılar.

 
 

 

Çelebi ilçe sinde Süleyman Uluyol başkan ın ve halkın işbirliği ile yapılan Hem konuk evi hem de Cenaze kaldırma ve törenlerde kullanılan binada bayramlaşma yapıldı.Burada konuşan Millet vekilimiz Köksal Türkiye için bir şans olan Başbakanımıza vereceğiniz desteğin oyunu yüksek tutun ki bizde sizlerle mecliste övünerek yatırımlar isteyelim,sizleri orada herkese takdir edelim.dedi.

Daha sonra esnaflar ve belediye binasına da uğrandı.

 

Keskin ilçesinde yeni bir yüz ve yapılan değişimle yarı bir hava eserken Başkan Dede Yıldırım AK Parti saflarına geçerek başbakanımız tarafından rozetleri takılmıştı.onun kutlaması yapıldı.

Bayramlaşmada Vekilimiz Köksal ise,Başkan Dede Yıldırım a katılımından dolayı teşekkür ederiz,şimdi sizler için tam not alma zamanı hem ilçe teşkilatı olarak hem de Belediye olarak 10 Ağustos ta oy patlaması yapalım ki Yeni Katılan Başkan ın farkı belli olsun,zaten kuşkumuz yok,sizler 10 Ağustosta Başbakanımızı destekleyin bizlerde Sayın Başbakan yardımcımla sizlerin hizmetinizde hep öncelik tanıyalım,şimdiden çalışmalarımızı ev ev başlatalım diyor desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz.dedi.Belediye de uğrayan Mv.Köksal ve il teşkilatı esnafları da ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine destek istendi.

 

Bu hafta içerisinde Sulakyurt,Balışeyh,Delice ve Çerikli ziyaretlerinin gerçekleşeceği iletildi.

Bu haber 1648 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi