Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Lara dan Yuva ve Yurt Çocuklarına Moral

Lara dan Yuva ve Yurt Çocuklarına Moral

Tarih 31 Temmuz 2014, 21:07 Editör PINAR YILMAZ

Lara dan Yuva ve Yurt Çocuklarına Moral

Lara'dan Yuva ve Yurt Çocuklarına Moral

 sanatçı 'Lara' lakaplı Fatma Keskin, Ramazan Bayramı nedeniyle yakınlarını ziyarete geldiği memleketi Kırıkkale'de aynı binada hizmet veren Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti.

 sanatçı 'Lara' lakaplı Fatma Keskin, Ramazan Bayramı nedeniyle yakınlarını ziyarete geldiği memleketi Kırıkkale'de aynı binada hizmet veren Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti. Popçu Lara, yetiştirme yurdunda kalan çocuklara pasta ve çukolata ikramında bulundu.

ÇOCUKLARIMIZI SOKAĞA BIRAKMAYALIM

 sanatçı Lara, yuva ve yetiştirme yurdunda kalan yaşları çocuklara oda içinde orkestrasız kendisinin derlidiği 2 parçayı söyleyip, moral verdi. Lara, çocukların bakımlarını üstlenen gönüllü annelere teşekkür etti, "Annelerin vermedikleri anne sevgisini siz verdiğiniz için aslında Allah katında çok sevap işliyorsunuz. İnşallah hem bu dünyanız., hem öbür dünyanız cennet olsun. Lütfen çocuklarımızı sokağa bırakmayalım. Onları dünyaya getirmek çok kolay, ama ondan sonrasını düşünelim. Çocuk yuvasına gelin ve çocuklarımızı ziyaret edin" dedi.

Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan kızları ziyaret eden Lara, okumalarını tavsiye ederken, "Bir gün buradan çıkacaksınız.. Yılmadan okumayı deneyin. Çünkü geleceğiniz okumadan geçiyor. Hayatınızı kurtarabilmek ve birer meslek sahibi olabilmek için okumalısınız" dedi. Vatandaşlara da seslenen Lara, Çocuk Esirgeme Kurumu ile çocuk yuvalarına ziyaret edilmesini de isterken, "Onların bir anne, baba sevgisine, sevgiye ihtiyaçları var" diye konuştu.

Bu haber 1042 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi