Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ALT MİNİKLER TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASINDA DERECE ALDI

ALT MİNİKLER TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASINDA DERECE ALDI

Tarih 01 Ağustos 2014, 16:42 Editör PINAR YILMAZ

ALT MİNİKLER TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASINDA DERECEYE GİRDİLER

ALT MİNİKLER TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASINDA DERECEYE GİRDİLER

Sakarya'da 21-27 Temmuz 2014 tarihleri arasında yapılan Alt Minikler Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcularımız ve antrenörü Serdar Bozer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü'yü makamında ziyaret etti.

Sakarya'da 21-27 Temmuz 2014 tarihleri arasında yapılan Alt Minikler Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsilen katılan Milli Eğitim Vakfı Orta Okulu 7. sınıf öğrencisi Ömer Faruk Biçer 48 kg Türkiye 2.'si, yine aynı okulun 7. sınıf öğrencisi Emin Dalbudak Türkiye 3.'sü ve Muhittin Ardahan Orta Okulu 6. sınıf öğrencisi Sezai Dinler Türkiye 3.'sü olarak büyük bir başarıya imza atan sporcularımız ve sporcularımızı yetiştiren kurumumuzun antrenörü  Serdar Bozer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü'yü makamında ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü; spor sayesinde çocuklarımızın sanal ortam ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştıklarını, kendilerini fiziksel ve zihinsel olarak üst seviyeye çıkardıklarını belirtti. Minik sporcularımıza birtakım tavsiyelerde bulunan Ünlü "elde etmiş olduğunuz bu derecelerden daha iyi dereceler elde edebilmek için düzenli olarak antrenman yapmanız gerekmektedir dedi". Ünlü konuşmasının devamında sporcularımızı yetiştiren, onların bütün sorunlarıyla ilgilenen kurumumun boks antrenörü Serdar Bozer'e,dereceye giren sporcularımıza başarılar dileyerek başarılarının devamını diledi ve sporcularımızı çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Minik sporcularımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü'ye vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Bu haber 1845 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi