Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI DA YAZ OKULLARI BÜYÜK BİR HIZLA DEVAM EDİYOR

BAHŞILI DA YAZ OKULLARI BÜYÜK BİR HIZLA DEVAM EDİYOR

Tarih 17 Ağustos 2014, 12:09 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI DA YAZ OKULLARI BÜYÜK BİR HIZLA DEVAM EDİYOR

BAHŞILI DA YAZ OKULLARI BÜYÜK BİR HIZLA DEVAM EDİYOR

Bahşılı Belediye Başkanlığı ve Halk eğitim müdürlüğü ortaklaşa düzenlediği bu seneki Yaz okuluna ilgi hayli fazla oldu, şu anda son haftasına girdiği halde hala vazgeçmeyen 300 kişiye yakın Bahşılı spor severleri kutluyoruz.

Belediye başkanı İbrahim Uyar Bahşılı Belediye önündeki satranç müsabakasında çocuklarla satranç oynayarak sporun çocuklar için öneminden bahsetti. Bahşılı milli eğitim müdürü Sefayet Özbek,halk eğitim müdürü Köksal Bütün ve Md Yard Musa İbiş te Step aurobik ile satranç müsabakalarını takip ederek öğrencilere destek verdiler.

Kırıkkale spor Antrenörü Hüseyin Cengiz  5 hoca ile yürüttüğü yaz okulu faaliyetlerindeki ilginin çok güzel olduğunu belirterek,spor yapmanın insan hayatındaki önemini ve çocuklarımızın yaz tatilinde sosyal aktiviteler anlamında çok isabetli bir uygulama yapıldığını ifade ederek desteklerinden dolayı Başkan Uyar a ve Halk eğitim müdürlüğüne teşekkür etti. 

Başkan Uyar, sezon başında ramazan ayı içerisin de çocukların spor alanlarını bir bir kontrol ederek onlara moral verdi ve her sene yaz okulları spor faaliyetlerini düzenleyeceklerini belirtti.

Başkan Uyar,’ Bahşılı mızda gençlerimiz ve çocuklarımız için elimizden gelen her şeyi yapacağız, göreve geldiğimiz günden beri okul kültür gezileri,yaz okulları,okullar arası spor faaliyetleri düzenlendi. katılımın ve gençlerin istekli olması bizi sevindirdi,her zaman onların yanında olacağız,Atatürk ün de dediği gibi ‘ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ YAŞAMA SEVİNCİMİZDİR, BUGÜNÜN ÇOCUĞUNU YARININ BÜYÜĞÜ OLARAK YETİŞTİRMEK HEPİMİZİN İNSANLIK GÖREVİDİR.’diyerek hepsini bu tür faaliyetlerdeki katılımlarından dolayı tebrik ediyorum dedi.

Bu haber 1692 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi