Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
SAĞLIK SEN   Şubesi 5 Olağan Genel Kurulu yapıldı

SAĞLIK SEN Şubesi 5 Olağan Genel Kurulu yapıldı

Tarih 20 Ağustos 2014, 08:30 Editör PINAR YILMAZ

SAĞLIK SEN Kırıkkale Şubesi 5 Olağan Genel Kurulunu yaptı

Şube Başkanı Recep Akdoğan güven tazeledi

Türkiye”nin en büyük konfederasyonu MEMUR-SEN ve iş kolunda  en büyük memur sendikası olan SAĞLIK SEN Kırıkkale  Şubesi 5 Olağan Genel Kurulunu yaptı. Şube Başkanı Recep Akdoğan kongre sonucunda yeniden seçilerek güven tazeledi.

Kırıkkale Şubemizin Genel Kuruluna, Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilat) Kemal Çırak, Genel Başkan Yardımcısı  (Basın İletişim) Mutlu Kaya, Genel Başkan Yardımcısı  (Eğitim Sosyal İlişkiler) Abdülaziz Aslan sağlık kurum ve kuruluşların temsilcileri, delegeler ve çok sayıda üyemiz katıldı.

Divan Başkanlığına Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilat) Kemal Çırak, Genel Başkan Yardımcısı  (Basın İletişim) Mutlu Kaya, delegelerimizden Denetleme kurulu üyesi Özcan Uça   seçilmesiyle kongre başladı.

Kırıkkale Sağlık sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN konuşmasın da,  
Geçtiğimiz son üç yılda Türkiye'nin en hızlı büyüyen sendikası olan Sağlık-Senin,
Yönetime geldiğimiz günden bugüne kadar, gece gündüz demeden yönetim kurulu arkadaşlarla çalışarak bugün  5.Olağan Genel Kurul toplantısına gelinmiştir. Sağlık Sen e gönül veren tüm sağlık çalışanlarına  selam olsun. Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de Sağlık Sen 4 yıldır yetkili sendika olmuştur.  2014 yılı itibariyle Türkiye genelinde 230.000 bin, Kırıkkale’de ise 1618 üye ile Genel yetkili Sendika olma gururu ile Genel kurulumuza gidiyor Siz değerli Delegasyon ve üyelerimizin takdiriyle  İnşallah Sağlık Sen e gönül verenlere layık olmaya, üye olan olmayanları da yeni dönemde de kazanmaya çalışacağız. Bu gurur  ve onurla Sağlık-Sen ailesine gönül veren ve vermeyen herkesi kucaklamaya hazırız diye belitti..

Konuşmaların ardından faaliyet raporlarının okunmasının ardından seçimlere geçildi. Toplam 108 delegasyonun bulunduğu seçimlerde   108 delegenin oyunu alarak Recep Akdoğan  yeniden şube başkanlığına seçildi. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Recep Akdoğan,  Hakan İlhan, Okan Özsoy, Levent Şahin, Hakan Uğurer, Hacı Demir, Ömer Yahşi seçildi.


           Yeniden Şube Başkanlığına seçilen Akdoğan yaptığı teşekkür konuşmasında delegelerin kendisine yeniden ağır bir görev yüklediğini söyledi. 5. Olağan kongremize bu yaz sicagında katılan  herkese teşekkür ederim, her gün biraz daha büyüyen ve gelişen sendikamız için daha fazla çalışacağım" dedi.(Kaynak:H.U-Basın sekreteri)

 

 

 

 

 

Bu haber 1216 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi