Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Ar-Kar Limak Beton santrali açıldı

Ar-Kar Limak Beton santrali açıldı

Tarih 21 Ağustos 2014, 12:38 Editör PINAR YILMAZ

Ar-Kar Limak Beton santrali açıldı

Ar-Kar Limak Beton santrali açıldı

Kılıçlar Köyü girişi 1. kilometre’de hizmete giren Ar-Kar Limak Beton’un 2’inci beton santralinin açılışına Kırıkkale Valisi Ali Kolat, AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Bahşılı Belediye başkanı İbrahim Uyar,İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen ve çok sayıda davetli katıldı. Çeşitli ikramların sunulduğu açılışın ardından gün boyunca çeşitli etkinlikler yapıldı.

 

ÜÇLÜ SAÇ AYAĞINA HİZMET

Limak Beton olarak 2011 yılı Kırıkkale bayiliğini, 2013 yılı Kırıkkale franchiseliğini firmalarına vererek kendilerini gururlandıran Nihat Özdemir’e teşekkür ederek konuşmaya başlayan Ar-Kar Yönetim Kurulu Başkanı Duran Aras “Ülkemizdeki istikrar sayesinde düzenli siyaset, düzenli politika nedeniyle inşaat sektörü çok hızlı gelişmektedir. Bizlerde müşterilerimize daha hızlı, daha kaliteli, daha çabuk zamanında beton vermek adına ikinci beton santralimizi açmış bulunuyoruz. Bulunduğumuz bu bölge Kırıkkale’mizin tek kırma taş ruhsatlı ocaklarının bulunduğu bölgedir. Elmadağ, Kalecik ve Kırıkkale üçgeni arasında yer almaktadır. Bizde bu üç pazara bu santrali açmaya karar verdik. Firmamızda bugün itibariyle 47 işçi istihdam etmektedir. Bu santralin tam faal çalışması ile birlikte bu sayımız 80’leri bulacaktır. Büyüyen gelişen ülke ekonomimize küçükte olsa katkı sağlamak adına elimizden geleni gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

 

HEDEF TÜRKİYE’NİN 2. BÜYÜK FİRMASI

Katılıma teşekkür eden Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir “Biz Limak olarak ana olarak müteahhitlik şirketiydik. 2000 yılında çimento sektörünü Kurtalan Çimento Fabrikasını alarak sektöre girdik. Daha sonra 2003 yılında sonra büyüyen Türkiye, gelişen Türkiye, İstikrara kavuşan Türkiye ile bizde çimento sektöründe paralelliğimizi sürdürdük. Bugün Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesi, Orta Anadolu, Batı Anadolu Bölgesi ve Trakya ile birlikte 11 Çimento Fabrikasıyla Türkiye’nin 3’üncü büyük firması olarak hizmet vermekteyiz. Yatırımlarımız hızla devam etmektedir. Mevcut fabrikalarımızı büyütüyoruz ve yeni fabrikalar kurmaya devam ediyoruz. İnşallah 2014’ün sonunda Türkiye’nin 2. büyük üreticisi olacağız. Bunun yanında yeni kurmaya başladığımız Ankara Temelli’deki fabrikamızda bölgenin en büyük firmasıdır”



Bu haber 1850 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi