Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MHP DEN  OKUL MÜDÜRLERİNİN GÖREVDEN ALINMASINA TEPKİ

MHP DEN OKUL MÜDÜRLERİNİN GÖREVDEN ALINMASINA TEPKİ

Tarih 28 Ağustos 2014, 12:39 Editör PINAR YILMAZ

MHP OKUL MÜDÜRLERİNİN GÖREVDEN ALINMASI BASIN AÇIKLAMASI

MHP OKUL MÜDÜRLERİNİN GÖREVDEN ALINMASI BASIN AÇIKLAMASI

     İktidar okul ve derslik yaptırmakla, bedava kitap ve tablet dağıtmakla böbürlenerek,  milli eğitimin üzerinden  adeta silindir gibi geçmektedir.

  "Hiçbir objektif kritere dayanmayan tamamen hal ve gidişi esas alan uyduruk bir puanlama sistemiyle binlerce okul müdürünü devre dışı bırakmıştır.Eğitim bir milletin geleceği için olmazsa olmazıdır. Eğitim her alanda yetişmiş insan kaynaklarının temel taşı,menbaıdır

   Tecrübe, liyakat ve başarılarıyla temayüz etmiş  okul yöneticisini bir gecede atıl duruma düşürmek Türk milletinin geleceğine vurulmuş en büyük darbedir. "Ne geçmişimizde ne de dünyanın gelişmiş herhangi bir medeni ülkesinde bu kadar eğitimin üzerinde oynamak vakidir. Hiçbir bilimsel ve objektiflik taşımayan, sadece yandaşlığı esas alan bir yapıya dönüştürülmeye çalışılan eğitim sisteminin Türk milletine bir yarar sağlamayacağı gibi açacağı yaraların on yıllarca kapatılamayacağı muhakkaktır."

 Okulların açılmasına sayılı günler kala okul müdürlerinin görevden alınması çok büyük bir hatadır.

   "Vesayetçi zihniyet, yandaşcı zihniyet sarı sendikanın 'Malum-Sen' in dışındaki bütün çalışanları,mağdur etmiştir. Müdür atamalarında tek kriter olarak yandaşlığı temel almış, milli eğitimi siyasallaştırmıştır. Eğitimde, bilgi, beceri ve liyakat geri plana itilmiş, bugüne kadarki uygulamalar adalet, ehliyet ve liyakat anlayışını yerle bir etmiştir. Bütün bu beceriksizliğin, partizanlığın hesabı sorulmalı, birileri bunun faturasını ödemelidir. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, bu yaşananların baş sorumlusudur, derhal istifa etmelidir."

   Siyasi görüşü ne olursa olsun yıllarca bu vatan,bu devlet için fedakarca hizmet etmiş olan tüm okul müdürlerimizi bugüne kadar ki yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ve takdir ediyorum. Hepsine mutluluklar ve başarılar diliyorum ve buradan sesleniyorum

   Sayın müdürüm üzülme incinme senin yaptığın hizmetlerini bizler biliyoruz öğretmenlerin, öğrencilerin, velilerin hepsi biliyor sen bu haksız uygulamayla mağdur edildin görevinden müdürlük makamından alındın ama şunu unutma ki bizlerin gözünde gönlünde daha büyük makamlardasın size yapılan bu haksız kanunsuz uygulamanın altına imza atanların hepsinin hesabını soracağız, bunları onların yanına bırakmayacak ve haklarında gereken tüm işlemleri misliyle yapacağız.

Seyit Ahmet GÖÇER

MHP Kırıkkale İl Başkanı  

Bu haber 1029 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi