Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI HALTER TURNUVASI SONA ERDİ

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI HALTER TURNUVASI SONA ERDİ

Tarih 01 Eylül 2014, 23:15 Editör PINAR YILMAZ

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI HALTER TURNUVASI SONA ERDİ

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI HALTER TURNUVASI SONA ERDİ

Halter İl Temsilciliğinin 2014 Faaliyet Programında yer alan 30 Ağustos Zafer Bayramı Halter Turnuvası 30 Ağustos 2014 tarihinde Başpınar Halter Salonunda 30 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; Milletimizin bayrak ve vatan sevgisi, ordunun kahramanlığı ve cesaretiyle tarihimizin en büyük destanlarından birinin daha yazıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun. İlimizde halter branşında ulusal ve uluslar arası arenada birçok başarıya imza attık. Uluslar arası arenada Ay Yıldızlı Bayrağımızı temsilen katılan Yasemin Keskin, Polonya'da yapılan Yıldız Bayanlar Halter Şampiyonası'nda 58 kiloda Avrupa 2'ncisi oldu ve 19-23 Nisan 2014 tarihlerinde Konya'da düzenlenen  Uluslar Arası Rumi Çocuk Şenliklerine ilimizi temsilen katılan 77 kg Ali Eren Dikmen 1'inci oldu. Halter branşının çok meşakkatli bir spor olduğunu, halter branşına gönül veren sporcularımızın antrenmanlarını düzenli olarak yapmaları halinde ulusal ve uluslar arenada boy gösterebilecekleri bir branş olduğunu söyledi. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna halter branşının yapılabilmesi için antrenman salonu yaptık. Orada kalan sporcularımı halter branşıyla tanıştırmak ve geleceğin Sibel Özkan'larını yetiştirebilmek için gayret sarf edeceğiz dedi. Turnuvada çocuklarını desteklemeye gelen velilere teşekkür eden Ünlü, turnuvada dereceye giren sporculara başarılar diledi.

Yarışmalarda dereceye giren sporcularımızın ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Şube Müdürümüz Adnan Vural, Hakemler ve çocuklarını desteklemeye gelen veliler verdi.

  

Bu haber 1112 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi