Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ÜLKÜCÜ İŞÇİLER DERNEĞİ İL BAŞKANLIĞI AÇIKLAMASI

ÜLKÜCÜ İŞÇİLER DERNEĞİ İL BAŞKANLIĞI AÇIKLAMASI

Tarih 15 Eylül 2014, 10:58 Editör PINAR YILMAZ

Dik Baş,Tok Karın,Mutlu Yarın

KIRIKKALE ÜLKÜCÜ İŞÇİLER DERNEĞİ İL BAŞKANLIĞI

       Dik Baş,Tok Karın,Mutlu Yarın.

  Kongrede yapılan açıklama ,''Derneğimiz yeni bir yapılanma ile ülkü erlerinin hizmetine girmiştir. Kırıkkale nin dört bir yanında bizleri hasretle bekleyen ülkücü kardeşlerimize müjdemiz var! Türk milletinin hizmetinde olmayı şeref kabul eden ülkücü işçiler camiamızla el ele hizmet vermeye ant içtik. Bu kutlu yolda hepiniz sefalar getirdiniz.

Değerli ülküdaşlarım! Ülkücü İşçiler Derneği 1970 yılında rahmetli Alparslan Türkeş'in talimatıyla Türk işçi hareketine yön vermek ve dizayn etmek için kuruldu. kuruluşunun ardından bir çok sıkıntı yaşadı.

o sıkıntıları biz yaşamıyoruz  ama Türkiye nin siyasi ve ekonomik anlamda zor günlerden geçtiğini hepimiz bilmekteyiz. Ülkücüler olarak üzerimize düşen çok önemli görevler vardır. Dış mihraklarla  işbirliği yapan içimizdeki hainler ve çıkar örgütleri Türk vatanının bölünmesi  hatta ortadan kaldırılması için büyük emek ve gayret sarf etmektedirler. Bizler ülkesini canından aziz bilen ülkücüler olarak zayıf  anımızı kollayan alçaklara bu fırsatı vermeyeceğiz. Bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız. Bundan sonra hizmet bölgemiz başta Kırıkkale olmak üzere iç Anadolu'nun  dört bir tarafını ülkücülüğün kalesi yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmamalıdır. ülkücü işçiler derneğinin bu günden sonra bir adım daha ileriye gittiğini hep beraber göreceğiz.derneğimizin kapıları sonuna kadar açık olacak. ülkücü kurumlarla omuz omuza mücadele edecek ve gece gündüz her zaman yardıma ihtiyacı olana yardım edeceğiz. eski başkanımız Abdullah ateş arkadaşımızdan Allah razı olsun. Şüphesiz ki emeği çok.kendisi  Derneğimizin aynı zamanda genel merkez yöneticisidir.. Şüphesiz ki bu günden sonra hiç aralık vermeden teşkilatımızda görev almaya devam edecektir. yeni yönetimin  hayırlı olması dileğiyle dik baş tok karın mutlu yarınlar için hep birlikte ne mutlu türküm diyene diyebilene  teşekkür ederim .

 

 

Bu haber 1197 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi