Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GENÇLİK KAMPLARI SONA ERDİ

GENÇLİK KAMPLARI SONA ERDİ

Tarih 16 Eylül 2014, 21:55 Editör PINAR YILMAZ

GENÇLİK KAMPLARI SONA ERDİ

GENÇLİK KAMPLARI SONA ERDİ

Gençlik ve  Spor Bakanlığının gerçekleştirmiş olduğu  bir hafta süren ücretsiz doğa ve deniz kampları dün itibariyle sona erdi.

2014 yılı  yaz dönemi Gençlik Kampları 15 Haziran -13 Eylül tarihleri arasında 10 dönem olarak düzenlenmiş olup Türkiye genelinde 29.985  gencimiz  katılmıştır.  İlimizden  270 erkek 174 bayan olmak üzere toplam  444 gencimiz   bu projeden yararlanmıştır.

Gençlerimiz Antalya -Duacı , Mersin Silifke -Kapızlı, Hatay -Uluçınar , Kırşehir- Kaman  ve Van- Gevaş  kamplarına katılarak  Halk oyunları , At binicilik, Okçuluk ,Paintball, El sanatları, Yüzme etkinlikleri  Şehir gezileri gibi  bir çok sportif ve kültürel aktivitelerde  bulundular.

 

Gençlik ve Spor Hizmetleri il Müdürü  Rifat Ünlü   deniz ve doğa kamplarıyla  ilgili yaptığı açıklamada ‘’Gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal , kültürel ve sportif faaliyetlerle  değerlendirildiği ayrıca farklı kültürlerin buluşma noktası olan  ulaşım dahil her türlü ihtiyaçlarının bakanlıkça karşılandığı deniz ve doğa kamplarına 444 gencimizi göndermenin  mutluluğunu yaşıyoruz. İlimizi en iyi şekilde temsil eden gençlerimize ve emeği geçen Gençlik  Merkezi çalışanlarına teşekkür ederim.’’ Dedi.

Gençlik kamplarına katılan gençlerimiz bu yaz döneminde ülkemizin dört bir yanından gelen arkadaşlarımızla birlikte serbest zamanlarımızı çeşitli kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirdik. Başta Gençlik ve Spor Bakanlığı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz dediler.

 

 

 

Bu haber 3640 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi