Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Güvenlik görevlilerinde işe başlama sevinci

Güvenlik görevlilerinde işe başlama sevinci

Tarih 17 Eylül 2014, 00:23 Editör PINAR YILMAZ

Güvenlik görevlilerinde işe başlama sevinci

Güvenlik görevlilerinde işe başlama sevinci

Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mutlu Erol Bakır Belediye birimlerinde görev alan özel güvenlik görevlileri ile Belediye Meclis Salonunda bir araya geldi. Toplantıda bir konuşma yapan Sayın Bakır tüm çalışanların görev ve sorumluluklarının bilincinde çalışmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi. Yeni bir personel alımı yapılmadığını ve mevcut isimlerle devam edildiğini kaydeden Sayın Bakır konuşmasının devamında ‘Belediye birimlerimizin güvenliğini sağlamakla görevlisiniz. İşinizden asla taviz vermemelisiniz. İşinin gereğini yerine getiren işine devam eder. Belediyemizin her konuda olduğu gibi güvenlik konusunda da farklılığını hissettireceğine inanıyoruz. Her birinize işin gerekleri konusunda güveniyoruz ’ dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır konuşmasından sonra güvenlik personeli ile tek tek tanıştı. Görevlerine yeniden başlayan özel güvenlik görevlileri toplantı salonunda Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’ya teşekkür ettiler.

Bu haber 1133 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi