Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MKEK NİN HURDA MÜDÜRLÜĞÜNDE NELER OLUYOR

MKEK NİN HURDA MÜDÜRLÜĞÜNDE NELER OLUYOR

Tarih 24 Eylül 2014, 10:00 Editör PINAR YILMAZ

İnsanların Sosyal ihtiyaçlarını karşılayamaması bu kuruma yakışmıyor

İnsanların Sosyal ihtiyaçlarını karşılayamaması bu kuruma yakışmıyor!

Yüzlerce kilometre yol kat edip, Kırıkkale Hurda Müdürlüğü’ne gelen kamyon-TIR şoförleri müdürlük alanında İnsanların Sosyal ihtiyaçlarının karşılanamaması bu kuruma yakışmıyor.

 Son zamanlarda adı sık sık yolsuzluk iddialarıyla anılan Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu, bu yaz sosyal tesislerinin kapısını açmayı sürdürmüş ve sosyal tesislerinin bakımsızlığı gözlerden kaçmamaıştı. Ancak Hurda Müdürlüğü’nde yıllardır yaşanan olumsuzluklar “Pes” dedirten cinsten. Günde ortalama 300'e yakın kamyon-TIR şoförünün geldiği Hurda Müdürlüğü’nde sosyal tesislerin olmayışı kurumu eleştirilere maruz bırakıyor. Yüzlerce kilometre yol kat ederek Kırıkkale Hurda Müdürlüğü’ne gelen şoförler ve misafirler bırakın oturacak alanı, sosyal tesisleri, tuvaleti bile bulanamıyor. Bu durum vatandaşlardan da büyük tepki topluyor. 

kamyon şoförlerinin tepkisi ise dinlemeye değerdi, “Koskoca MKE’nin bekleme alanında tuvaleti bile yok. Biz burada işimizi yapmaya çalışırken bir emek veriliyor,beklentiler var. Yüzlerce kilometre uzaklıktan gelip dinlenmek,barınmak ve sıcak bir bardak çay içmek istiyoruz. Bırakın çay içmeyi lavobaları bile bulanamıyor. Bu kuruma yakışmıyor,ülkemizin en gözde kuruluşlarından birisidir.” yorumunda bulunuyorlar.

 

Bu haber 1079 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi