Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı AK Parti ilçe divan toplantısı yapıldı

Bahşılı AK Parti ilçe divan toplantısı yapıldı

Tarih 25 Eylül 2014, 08:40 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı AK Parti ilçe divan toplantısı yapıldı

Bahşılı AK Parti ilçe divan toplantısı yapıldı.

Bahşılı AK Parti ilçe koordinatörü Mevlüt Özçelik in başkanlığında ilçe binasında divan toplantısı yapıldı.Yapılan Divan toplantısına Belediye Başkanı İbrahim Uyar,AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar,ilçe teşkilatı,Belediye meclis üyeleri,Kadın kolları,gençlik kolları,mahalli komiteleri,İlçe koordinatörü Mevlüt Özçelik, Delice Kooordinatörü Selim Aksoy ve AK Parti üyeleri ile Bahşılı sakinleri katıldı.Bahşılı AKP ilçe teşkilatında yapılan divan toplantısında Belediye nin çalışmaları hakkında bilgiler alınırken,dilek ve temenniler, konuşmalar ve katılım imzaları ile tamamlandı.

Belediye Başkanı İbrahim Uyar şunları söyledi,''bizim partimizin Bahşılı da ilçe başkanlığını devir almamızdan bu zamana kadar Bahşılı ilçe belediyeliğini aldıktan sonra ilçede açılan siyasi parti şube başkanlıklarının dahi uygulamayadığı halkla,encümen üyeleri,kadın kolları ve gençlik teşkilatı ile uyum içerisinde birlik beraberlik havasında,bir bütünlük içerisinde devam etmektedir.Bunun semeresini Mahalli seçimlerdeki %43 lük oyumuzu,cumhurbaşkanlığı seçimlerinde üstün gayret ile köy köy yaptığımız çalışmalar neticesinde İlçe teşkilatımızla beraber oyumuzu %71.2 ye yükselterek ispatlamış bulunmaktayız.

İl teşkilatından gelen Bahşılı AK Parti koordinatörü Mevlüt Özçelik idaresinde toplandı.her ay geleneksel ve rutin bir vaziyette yapıldığı belirtilerek,katılımcıların ve görevlilerin sorunları dinlendi.

 

Koordinatör Mevlüt özçelik ise,' Bahşılı da gerçekten bu dayanışmayı,birlik ve beraberliği görmemiz gurur verici bir hizmettir.Sizleri tebrik ediyorum.Başkanımız İbrahim Uyar da nazik toplantımıza eşlik ederek şimdiye kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İlçe teşkilatımızın başarılarını zaten takip ediyoruz.Bundan sonrada her ay yapacağımzı divan toplantıları ile sorunları bire bir çözeceğiz,halkı burada canlı canlı dinleyerek hizmetimizi nasıl yerine getirdiğimizi göstereceğiz.Bahşılı Belediye Başkanımız ve İlçe teşkilatımızın bu uyumlu birlik beraberlik üçerisindeki çalışmalarını tebrik ediyoruz.Bugünkü toplantımıza iştirak eden bütün insanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ederiz.

ayrıca yakın zamanda ilçe nizde yaşanan sel felaketinden dolayı geçmiş olsun deriz. zaten millet vekilimiz ve il teşkilatımızla incelemelere gelmiş ve yakından takip etmiştik. Devletin bütün birimlerini devreye sokarak insanların yardımlarına koşuldu ve yaralar sarıldı.inşallah cenabı Allah bir daha doğal felaketler vermez.'

Bu haber 1912 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi