Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
RENGARENK NAĞMELER  PROJESİ BAŞLADI

RENGARENK NAĞMELER PROJESİ BAŞLADI

Tarih 26 Eylül 2014, 00:53 Editör PINAR YILMAZ

RENGARENK NAĞMELER PROJESİ BAŞLADI

      “ RENGARENK NAĞMELER “ PROJESİ BAŞLADI

        GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞIYLA HİBE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

       Gençlik ve Spor Bakanlığı 2014 Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında  Ana Kucağı Down Sendromlu Eğitilebilir Zihinsel Engelliler ve Ailelerini Koruma Derneği tarafından hazırlanan ve Bakanlığa sunulan “ Rengarenk Nağmeler “ projesinin hibe sözleşmesi imzalandı.

       Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez binasındaki hibe sözleşmesine Dernek Başkanı Aynur KILIÇ, Projeler ve İşletmelerden sorumlu yönetim kurulu üyesi  ve proje koordinatörü Fatma BAYKALDI,  Proje Saha Koordinatörü Barış GÜMÜŞBAŞ katılmışlardır.

        Proje konusunda açıklama yapan Fatma BAYKALDI ; Rengarenk Nağmeler projesinin  müzik aracılıyla birçok engelliye ulaşacağını söyleyerek faaliyetlerin ağırlıklı olarak Ankara ve Kırıkkale’de gerçekleşeceğini söyledi. Ayrıca Ankara ve Kırıkkale’de yapılacak proje lansmanından önce ilk ziyaretin  Rengarenk Nağmeler Projesi Korosu ile birlikte 26 Eylül’de Eskişehir’e yapılacağını kaydetti.

       Proje faaliyetlerinden haberdar olmak ve katılmak için www.anakucagizedem.com veya www.gunesevi.net adreslerinin ziyaret edilmesini isteyen Proje Saha Koordinatörü Barış GÜMÜŞBAŞ Projenin duyurulması ile ilgili yerel ve ulusal basına , internet haber sitelerine, özellikle Kırıkkale yerel basınına ; ayrıca proje destekçileri Türk Kızılayı, Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezine ve İpekçi Turizme çok teşekkür etti.

 

Bu haber 1062 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi