Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Hayvan Otlatma Yüzünden Çobanların kavgası kanlı bitti

Hayvan Otlatma Yüzünden Çobanların kavgası kanlı bitti

Tarih 27 Eylül 2014, 16:13 Editör PINAR YILMAZ

Hayvan Otlatma Yüzünden Çobanların kavgası kanlı bitti

Hayvan Otlatma Yüzünden Çobanların kavgası kanlı bitti

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde 'Hayvan otlatma' nedeniyle çıktığı belirtilen silahlı kavgada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Bahçeli Mahallesi Topal Dede Mevkisi dağlık alanda, hayvanlarını otlatan Mustafa Uyar ile Raşit Atak arasında başlayan tartışma büyür. olaya sonradan gelip müdahil olan, Cengiz Uyar ile Osman Atak ve oğlu Mustafa Atak arasında koyunların otlatıldığı arazi nedeniyle tartışma çıkar. Tartışmanın büyümesi üzerine silahlarında kullanıldığı kavgada Mustafa Uyar, Cengiz Uyar, Osman Atak ile Muhammet Kalkan yaralanarak hastaneye kaldırılır.

Topal dede türbesindeki bekçi Ramazan Binay da kavgayı duyarak ayırt etmek için gelse de ayırt edemediğini ve vahim olayın çıktığını söyler.

 

Osman Atak, yaralanan oğlu Mustafa ve misafiri Muhammet Kalkanı hastaneye götürmek için araçla uzaklaşır. fakat yolda aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrilir.

 

Yaralılardan bir kısmı, olay yerine ilk gelen vatandaşlarca başka bir araçla  hastaneye götürülürken,diğer yaralılarda 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından, Tıp fakültesi ve Yüksek ihtisas hastanesine kaldırılır.

 Mustafa Uyar kaldırıldığı Yüksek İhtisas Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamaz ve vefat eder.

Polis ekipleri her iki hastanede de geniş güvenlik önlemleri aldıkları ve soruşturmanın devam ettiği iletilirken. vefat eden Mustafa Uyar ın cenazesinin incelenmek üzere Ankara  adli tıp merkezine götürüldüğü bildirildi.

İhtisas Hastanesi Acil servis önünde toplanan Mustafa Uyar ve Cengiz Uyar kardeşlerin yakınlarına, Bahşılı Kaymakam ı Harun Ersin Polat, Belediye Başkanı İbrahim Uyar,Bahşılı il genel meclis üyesi Ahmet Zeybekoğlu,AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar ile Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ramazan Çetin, Pusula Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Altundağ, Haber71 imtiyaz sahiplerinden Cihat  Mencet,Gazeteci Davut Kayır da gelerek taziyede bulundular.

 

 

Bu haber 3647 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi