Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
mv.Şahkulubey Ak Parti Bahşılı ilçe teşkilatı divan toplantısına katıldı

mv.Şahkulubey Ak Parti Bahşılı ilçe teşkilatı divan toplantısına katıldı

Tarih 20 Ekim 2014, 01:13 Editör PINAR YILMAZ

mv.Şahkulubey Ak Parti Bahşılı ilçe teşkilatı divan toplantısına katıldı

Ak Parti Bahşılı ilçe teşkilatı tam kadro ile katıldığı divan toplantısından başarı ile çıktı

Ak Parti il başkanlığının Kırıkkale de düzenlediği genişletilmiş divan toplantısına gelen Ak Parti genel başkanlığı koordinatörlüğünü yapan Mardin millet vekili Gönül Bekin Şahkulubey Kırıkkale deki toplantı öncesi uğradığı Bahşılı ilçesi ilçe teşkilatı yönetim kurulu belediye başkanı ve meclis üyeleri, ilçe teşkilatı kadın kolları ve gençlik kolları nın hazır bulunduğu toplantıya katılarak denetleme ve istişare toplantısına katıldı.

partideki toplantısında kısa bir konuşma yapan mv.parti koordinatörü Kırıkkale ve ilçelerinden sorumlu olan mv.Şahkulubey şunları söyledi.

-‘değerli Bahşılı lar biliyorsunuz kongre sürecine girdik. kasım ayında Kırıkkale nin ve il kongresini yapacağız inşallah.rutin olarak ülkenin her yerinde ilçe başkanlığı değerlendirmesi yapılıyor.şimdi size kogre ile ilgili anket formu dağıtacağız,burada ilçe başkanını nasıl buluyorsunuz,bunlara puan vereceksiniz.ilçe yönetimindeki,kadın kollarındaki arkadaşlar ve gençlik kolundaki arkadaşlar bu formu dolduracak başka arkadaşlar doldurmayacak.katılımın için hepinize teşekkür ederim.dedi.ilçe başkanı,kadın kolları,gençlik kolları ile ilçe başkanlığı odasında bir süre görüşen koordinatör mv.Şahkulubey hanım daha sonra ,bahşılı belediye başkanı nın makamına çıkarak bir süre dinlenerek çay içti sohbet etti.

 

mv.Şahkulubey ve il başkanı,Bahşılı teşkilatı Kırıkkale ak parti il başkanlığının düzenlediği merkezdeki genişletilmiş divan toplantısına katılmak üzere ilçe den ayrıldı.

Bahşılı ilçe teşkilatında ki ilçe divan toplantısına Kırıkkale Ak Parti il koordinatörü mv. Gönül Bekin Şahkulubey,il başkanı Mürsel Akçay,ilçe koordinatörü Mevlit Özçelik, bahşılı belediye başkanı İbrahim Uyar,Bahşılı ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri,kadın kolları başkanı Fatma Özbek ve yönetim kurulu,gençlik kolları başkanı Mustafa Yaman ve yönetimdeki gençler ile kalabalık bir bahşılı vatandaşlar katıldı.

ilçe divan toplantısından geçerli not alıp koordinatörlüğün takdir ettiği ilçe başkanı Sadullah Duyar ve ilçe yönetimi ise ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirterek daha da iyi konumlara geleceklerini ilettiler.

Bu haber 2399 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi