Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti il başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenledi

AK Parti il başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenledi

Tarih 20 Ekim 2014, 01:42 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale AK Parti il başkanlığı Kültür Merkezi Salonu nda İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenledi.

Kırıkkale AK Parti il başkanlığı Kültür Merkezi Salonu’nda İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenledi.

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Aktay’ın katılımı ile gerçekleşen İl Danışma Toplantısı’na  İl den ve İlçelerden geniş katılım ile yapıldı. 

Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı’na Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Başkanı Prof. Dr. Yasin Aktay, Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, İl Başkanı Mürsel Akçay, İlçe Başkanı Mustafa Babayiğit’in yanı sıra Kırıkkale Belediye Başkan Vekili Mutlu Erol Bakır, İl genel meclis başkanı,İlçe Belediye başkanları ve İlçe teşkilatları,Ak Parti İl Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen programın açılış konuşmasını İl Başkanı Mürsel Akçay gerçekleştirdi. Akçay yaptığı konuşmada, 5.Olağan kongre sürecinin başladığını ifade ederek, “Genel Merkezimiz tarafından kongre takvimimiz delege seçimleri ile başlamıştır” diye konuştu. 

 

Akçay, “Bu delege seçimlerinde partili, partisiz, karşımızda ve yanımızda ayırt etmeksizin, herkesi kucaklayacak şekilde seçimlerimizi gerçekleştirdik. Tabi ki bu seçimlerde Genel merkezimizin bize ulaştırdığı kriterler etkili oldu. Bu kriterler kapsamında seçimlerimizi yaptık. Ak Parti ailesi çok büyüktür. Bizim gönlümüzde büyüktür. Bizler Ak Parti ailesi olarak hizmetlerimizi insanlarımıza anlatacağız. Herkes birlik ve beraberlik içinde çalışacaktır” ifadesinde bulundu. İstihdamı arttırmak için Kırıkkale’ye 200 kişilik bir kontenjan ayrıldığını söyleyen Akçay, “Bu istihdam sayısı başta Genel Başkan Yardımcımız Beşir Atalay olmak üzere, milletvekillerimizin desteği ile 500’e çıkarılmıştır. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum” dedi. 

Akçay’ın konuşmasının ardından Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal bir konuşma gerçekleştirdi. Akçay yaptığı konuşmada, “Parti teşkilatı olarak yoğun çalışmalar devam ediyor. Teşkilatımız gerçekten vatandaşa köprü olacak vaziyette çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kırıkkale Ak Parti’ye her zaman evet demiştir. Yapılan 9 seçimde de bu artarak devam etmiştir. Çok önemli şeylere imza attık. Atmaya da devam ediyoruz. Bizler milletvekilleri olarak her hafta sonunda memleketimizde olmaya çalışıyoruz. Vatandaşımızın sorunlarını dinliyoruz. Onlara çözüm olmaya çalışıyoruz. 

Kırıkkale’de büyük bir iş birliği içerisinde çalışıyoruz diyen Köksal, “Gerek İl teşkilatımız, gerek Belediye meclis üyelerimiz, gerek İl Genel meclis üyelerimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ile birlikte her zaman istişare halindeyiz. Bugüne kadar baktığımızda Ak Parti olarak Cumhuriyet tarihinde yapılmış hizmetlerin 2 misli hizmeti hayata geçirmişiz. Bu büyük bir olaydır. Eğitimden sağlığa kadar her işte çok başarılı olduk. Kırıkkale gerçekten her alanda büyük gelişmeler yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. Ak Parti’nin özü insandır. İnsana değer veren bir partidir” dedi. 

 

Köksal’ın konuşmasının ardından Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can bir konuşma gerçekleştirdi. Can yaptığı konuşmada Kırıkkale’nin tarihini ve gelişimini anlattı. Kırıkkale’nin bu dönemde birlikteliği sağladığını ifade eden Can, “Bunu daha da sağlamlaştırmaya çalışıyoruz. Vatandaşımız ile kenetleniyoruz ve onların sıkıntılarını kendi sıkıntımız biliyoruz. Her zaman Kırıkkale’nin sorunlarını ele alıyoruz” dedi. Can son günlerde ulusal medya da yayınlanan ‘Kantarın topuzunu kaçırmışız’ başlıklı açıklamalarına da açıklık getirdi. 

Can, “Biz burada ülkemizin birlik ve bütünlüğünü sağlamak amacıyla her türlü zorluğa göğüs geriyoruz. Okulların yakıldığı, otobüslerimizin ateşe verildiği, kamu düzeninin yok sayıldığı bir yerde tabi ki gerekli çalışmaları yapmak için bazı uygulamaları hayata geçirmeliyiz. Tedbirlerimizi tabi ki alacağız. Türkiye Büyük Millet Meclisinde bunun çalışmalarını yaptık yapıyoruz” dedi.

 

 Can’ın konuşmasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Başkanı Prof. Dr. Yasin Aktay bir konuşma gerçekleştirdi. Aktay konuşmasına başlamadan önce salonu selamladı. 

Aktay yaptığı konuşmada, “Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimi ile 9’ncu seçimini de girmiş oldu. Bu 9 seçimde görüyoruz ki, Ak Parti’ye olan güven her zaman yerinde ve artmaya devam ediyor. Kırıkkale’de bu tavrını her zaman göstermiştir ve göstermeye devam edeceğinden şüphem yoktur. Tüm seçimlerde başarılı sonuçlar elde edilmiştir. Bu ne Türkiye tarihinde ne Avrupa tarihinde görülmemiştir. Bizler dışarı çıktığımız da da anlatıyoruz. Ve bunu duyan herkes çok şaşırıyor. Bu bütünlük çünkü ne onlarda ne de bizde daha önce yaşanmamıştır. Bir siyasi parti halkla ilk kez bu kadar bütünleşmiştir” dedi. 

 

Geçmişte bazı partiler vatandaşından aldığı oyu Ankara’ya gittiklerinde unutuyorlardı diyen Aktay, “Biz hiçbir zaman öyle olmadık. Vatandaşımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Onları her zaman dinledik ve sorunlarını kendi sorunumuz bildik. Ama diğerleri öyle değildi. Onlar Ankara’ya gittiklerinde vatandaşı unutuyordu. Biz Ak Parti’ye vatandaşın verdiği oyları kendi namusumuz saydık, kendi şerefimiz saydık ve onların oylarını hiçbir zaman heba etmedik. Çok çalıştık. Bu yüzden hep vatandaşımızı kendimizin yerine koyduk” dedi. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

 

 

Bu haber 1213 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi