Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
K Ü de Genç Gönüllüler Haftası

K Ü de Genç Gönüllüler Haftası

Tarih 21 Ekim 2014, 14:56 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Üniversitesi nde Genç Gönüllüler Haftası Düzenlendi

Kırıkkale Üniversitesi'nde Genç Gönüllüler Haftası Düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi tarafından yürütülen Mobil Gençlik Merkezi Genç Gönüllüler hareketi projesi kapsamında Kırıkkale Üniversitesi'nde 13-16 Ekim 2014 tarihleri arasında Genç Gönüllüler Haftası düzenlendi. Genç Gönüllüler Haftası, Kırıkkale Üniversitesi Merkez Kütüphane'de açılan fotoğraf sergisi ile başladı. Serginin açılışına Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kocamış, Eğitim Fakültesi Dekanı Mehmet Kutlu, Proje Koordinatörü Rüstem Orhan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzmanı Zeliha Parlak, akademik personel, idari birim amirleri ve öğrenciler katıldı.

Bir hafta boyunca ziyarete açık olan sergide yer alan 75 fotoğraf, 01 Ağustos - 30 Eylül 2014 tarihleri arasında Mobil Gençlik Merkezi Tırı ve Gönüllü Gençlik Karavanı ile 33 il/55 ilçeyi dolaşan Üniversite öğrencilerinin çektikleri karelerden oluştu. Sergiyi gezen Prof. Dr. Ekrem Yıldız, proje kapsamında yer alan Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerine ve Proje Koordinatörü Rüstem Orhan'a Teşekkür Plaketi vererek, öğrencileri duyarlılıklarından ve özverili çalışmalarından ötürü tebrik etti.

Etkinlikler kapsamında 15 Ekim 2014 Çarşamba günü Fen Edebiyat Fakültesi Yahya Kemal Salonunda Mobil Gençlik Merkezi Genç Gönüller Hareketi projesinin tanıtımı ve gönüllülük üzerine program gerçekleştirildi. Açılış konuşmasının ardından Projeye dahil olan proje sorumluları ve gönüllü gençler tecrübelerini Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri ile paylaştılar. Program, Beşinci Mevsim Yardım Derneği Dernek Başkan Yardımcısı Şakir Sarıcaoğlu'nun "Gönüllülük ve Bireye Kazandırdıkları" konulu konuşmalarıyla devam etti. Konuşmaların ardından proje iştirakçileri olan Beşinci Mevsim Yardım Derneği adına Başkan Yardımcısı Şakir Sarıcaoğluna,  Sistem ve Jenerasyon Derneği yetkilileri ile Kırıkkale Gençlik Merkezi yetkililerine projeye katkılarından dolayı plaketleri verildi. Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi Başkanı ve Proje Koordinatörü Rüstem Orhan'ın kapanış konuşması ile program sona erdi.

16 Ekim 2014 tarihinde ise Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi Başkanı Rüstem Orhan, projeye emeği geçmiş yerli ve yabancı öğrencilerle kapanış yemeğinde buluşarak, emeği geçen tüm gönüllü gençlere teşekkür etti. Sonrasında proje dahilinde Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri tarafından boyanan Mahmutlar Şarklısı İlkokulu'na ve küçük öğrencilerine ziyaret gerçekleştirildi.

Bu haber 1666 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi