Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Plan TIKIR TIKIR işlemektedir

Plan TIKIR TIKIR işlemektedir

Tarih 23 Ekim 2014, 11:23 Editör PINAR YILMAZ

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun,dan gündeme dair basın açıklaması

“Plan TIKIR TIKIR işlemektedir”

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, gündeme dair basın açıklaması yaptı. Bir takım oluşumların Türkiye üzerindeki emellerine ulaşmak için büyük gayret gösterdiğini belirten Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun; Lozan’da kabul ettirilen Haim Nahum Planı adım adım buraya kadar getirmiştir. Anlaşılacağı üzere plan tıkır tıkır işlemektedir.”dedi. Irkçı emperyalizm ve onu ayakta tutan AB, NATO, Birleşmiş Milletler gibi birtakım oluşumlar bu coğrafya üzerindeki emellerine ulaşmak için içeriden ve dışarıdan bütün gücüyle yüklendiğini belirten Vurgun, Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr.Necmettin Erbakan Hoca’nın Haim Nahum Planının hayata geçirilmemesi için 40 yıl boyunca mücadele ettiğini dile getirdi.                                                                                                                                                                                                                       Bu plana göre Türk milletini;                                                                                                                                                            *Aç bırakacağız;         *İşsiz bırakacağız;          *Borca esir edeceğiz,       *Dininden ve değerlerinden uzaklaştıracağız;                                                                                   *Kolay lokma yapacağız, parçalayacağız ve sonra da yutacağız, denilmiştir.                                                                                                 Bu plan Lozan’dan bu tarafa adım adım işlemektedir.

                         **Aç bırakacaklardı bıraktılar;  Türkiye nüfusunun yüzde 15,4’ü açlık sınırının altında gelirle yaşıyor. Nüfusun yüzde 74’ünün aylık geliri ise yoksulluk sınırının altında kalıyor. Özellikle bu son 10 yılda zenginle fakirin arasındaki uçurum korkunç artmıştır.

**İşsiz bırakacaklardı, bıraktılar;   birkaç gün önce yayınlanan TUİK verilerine göre İşsizlik oranı %9,8 seviyesinde gerçekleşti. Bu TUİK’ in 3 ay öncesinin verileridir. Tarlada çalışan gündelik iş bulup bulmayacağı belli olmayan insanlar bile işi var gösterilmektedir. Dikkat edin TUİK verilerine göre 15-24 yaş grubunu içeren genç işsizlik oranı %18,2’ dir.

            **Borca esir edeceklerdi hem vatandaş olarak hem devlet olarak gırtlağımıza kadar borcun içindeyiz;                        AKP iktidarı döneminde son 12 yılda tüm Cumhuriyet tarihinde yapılan borçlanmanın kat be kat büyük borçlanmalar yapılmıştır. Devlet olarak zaten korkunç bir borçlanma ile karşı karşıya iken dikkat ederseniz özellikle bu dönemde vatandaşımız da %8000 lere varan bir şekilde borçlandırılmıştır. Özel sektörün borcu 2002 de 43 milyar$ iken bugün %500 lere varan artışla 2013 rakamlarına göre 267 milyar $’ a ulaşmıştır. Dış borç 2002 de 130 milyar $ iken 2013 sonu itibari ile 388 milyar $ a ulaşmıştır. Yani tablodan da anlaşılacağı üzere Haim Nahum Planı tıkır tıkır işlemektedir.

**Dinimizden ve değerlerimizden uzaklaştıracaklardı uzaklaştırdılar;  Bu gün şu yaşadığımız toplumda faiz bir dünya gerçeği olmuşsa, zina alenen işlenen bir fiil olmuş ve yasa kapsamında suç olmaktan çıkartılmışsa, en basit sebeplerle insanlar birbirini öldürür olmuş, uyuşturucu okul önlerinde satılan bir çocuk oyuncağı, bonzai çocuk diyeceğimiz yaşta insanların günlük kullandıkları bir hap olmuşsa, çocuklar ana babalarını keser olmuş, boşanmalar artmış, aileler dağılıyor ve bu çok basit bir olay halini almışsa Haim Nahum planı hedefe ulaşmak için bir maddesini daha gerçekleştirmiş demektir.

**Kolay lokma yapacağız, parçalayacağız ve sonra da yutacağız;  Ülkemizin etrafını adım adım çevirmişler ve yüzyıllar boyu beraber yaşadığımız kardeşlerimizi de oyuna dahil ederek ülkemizi parçalayıp bölme noktasına kadar getirmişlerdir. Son sahnelenen oyun bu planın bir parçasıydı. Daha önce gezi olaylarıyla bir denemesini yaptıkları ülkede iç karışıklık çıkarıp ülkeyi kaosa sürükleme planlarının ikinci bir denemesini yaptılar. Herkes görevini ifa ediyor. AB, ABD, İsrail ve bunlara hizmet için kurulmuş bütün organizasyonlar dünya hâkimiyeti için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Bize ilginç gelen tüm bu olan bitenler gözümüzün önünde cereyan ederken Müslüman toplumların başında olan idarecilerinde hiçbir önlem almayıp herkesle beraber izlemeleridir. Hatta izlemeyi de geçtik onlarla bir olup bu coğrafya üzerindeki işgal planlarına alet olmalarıdır.”diye konuştu.

SAADET PARTİSİ KIRIKKALE İL BASIN MÜŞAVİRLİĞİ

 

Bu haber 1043 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi