Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MHP KIRIKKALE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

MHP KIRIKKALE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

Tarih 29 Ekim 2014, 12:52 Editör PINAR YILMAZ

MHP KIRIKKALE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BASIN AÇIKLAMASI

MHP KIRIKKALE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BASIN AÇIKLAMASI

    Bugün, aziz milletimizin yokluklar ve imkansızlıklar içerisinde kendi küllerinden çağdaş bir cumhuriyeti var etmeyi başardığı gündür. Bugün, bizim özgür ve bağımsız bir devlet olarak yeniden doğrulduğumuz ve Cumhuriyeti kurduğumuz, Atatürk’ün ifadesi ile “En Büyük Bayram” günüdür. Milletimizin eşsiz mücadelelerle dolu Kurtuluş Savaşı’nda sergilediği birlik ve beraberlik, sonsuz fedakarlıkları sonucunda kazanılmış görkemli bir zaferdir. Aziz milletimiz, bağımsızlığına göz diken düşman unsurlarına karşı verdiği kararlı ve onurlu mücadeleyle, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını kanıyla ve canıyla göstermiştir. İnsanlık tarihi, milletlerin böylesine sarsılmaz bir ortak iradeyle kendi kurtuluş destanlarını yazdıklarına çok nadir şahit olmuştur. Köleliği elinin tersiyle iten, esareti reddeden ve boyunduruk altına alınmayı asla kabul etmeyen bu yüksek ruhun, kendisine en çok yakışan yönetim şekli cumhuriyetle bütünleşmesi elbette son derece normal görülmelidir.

   Böylesi anlamlı bir günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapmak için kendilerini feda etmiş olan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, Türk Milleti’nin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

Seyit Ahmet GÖÇER

MHP Kırıkkale İl Başkanı

 

 

Bu haber 911 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi