Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ENGELLİLERDEN   RENGARENK NAĞMELER  DAVETİ

ENGELLİLERDEN RENGARENK NAĞMELER DAVETİ

Tarih 30 Ekim 2014, 02:33 Editör PINAR YILMAZ

ENGELLİLERDEN RENGARENK NAĞMELER DAVETİ

ENGELLİLERDEN “ RENGARENK NAĞMELER” DAVETİ

     Doğa Koleji Konseri, Tanıtım Kokteyli, Ziyaretler

      Gençlik ve Spor Bakanlığı 2014 Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında  Ana Kucağı Down Sendromlu Eğitilebilir Zihinsel Engelliler ve Ailelerini Koruma Derneği tarafından hazırlanan ve Bakanlığa sunulan “ Rengarenk Nağmeler “ projesi  tüm hızıyla devam ediyor.

       Ana Kucağı Down Sendromlu Eğitilebilir Zihinsel Engelliler ve Ailelerini Koruma Derneği  Yaşamkentte hayırsever çift Aynur-Suat Kılıç’ın kendilerine tahsis ettiği 3 katlı modern binalarında çalışmalarına devam etmektedir. Ayrıca engellilerin ve yaşlı insanlarımızın ücretsiz kalabileceği “ yaşam paylaşım merkezi “ oluşturmak için tahsis edilen bina yanında arsa alınmıştır. Yurt içinde Ankara ve Kırıkkale, yurt dışında Almanya  ve Belçika’da yapılacak proje faaliyetlerinde kültürler arası diyalog müzik ve  çeşitli aktiviteler sayesinde gerçekleşecektir. Özellikle Anadolu Müziğinin, otantik enstrümanların gençlerimize aktarılması; onların Avrupalı akranlarıyla ortak faaliyetler yapmasını amaçlayan  “ Rengarenk Nağmeler “ projesinde  Rengarenk Koro Konserleri, Anadolu-Avrupa Müzik Festivali, Müzik Kursları, Eğitimler, Geziler,  Atölye ve Saha Çalışmaları gibi etkinlikler yapılacaktır. Proje de özellikle kültürler arası diyalog ve hoşgörünün geniş kitlelere müzikle aktarımı sağlanacaktır.

31 Ekim 2014  Saat 16:00 da TEB  DORA OTEL ‘de Tanıtım Kokteyli

   Açılış kokteylinden önce son bir aya birçok faaliyet sığdıran Ana Kucağı Down Sendromlular Rengarenk Projesi Ekibi ; Eskişehir Gezisi, Kırıkkale Çalışma Ziyareti, Ankara Doğa Koleji  Rengarenk Nağmeler Proje Konseri, Dr. Deniz KAYNAK tarafından ücretsiz diş taraması  gibi faaliyetlerinden sonra 31 Ekim de proje resmi açılışını AnkaraÜmitköy Çayyolu  TEB DORA Otelde gerçekleştirecek.  Resmi açılışa toplumun her kesimini davet eden Başkan Aynur KILIÇ, Başkan Yardımcısı Zümrüt ALTINIŞIK ve Proje Koordinatörü Fatma BAYKALDI  projenin sürdürülebilir ve ülke genelinde etkili olması için birçok değişik faaliyet gerçekleştireceklerini bildirdi. Ayrıca kendilerine destek veren başta Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ, Gençlik ve Spor Bakanlığı personeli ve tanıtım kokteyli ev sahipliğini üstlenen TEB DORA otel yetkililerine çok teşekkür etti.

6-7 Kasım Amasya ve 15-20 Aralık Almanya Konser&Çalışma Ziyareti

    Ana Kucağı Down Sendromlu Eğitilebilir Zihinsel Engelliler ve Ailelerini Koruma Derneği engellilerden oluşan Rengarenk Nağmeler Proje ekibi konser ve bir dizi çalışma ziyaretleri için 31 ekim resmi açılıştan sonraki ilk ziyaretlerini 6  Kasım’da Amasya’ya yapacak. Ziyarete katılımlarının açık olduğunu bildiren Proje Koordinatörü Fatma BAYKALDI ve Barış GÜMÜŞBAŞ  ; TürkKızılayı, Kırıkkale Üniversitesi ve Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ortak olduğu  proje faaliyetlerinin ; www.anakucagizedem.comveya www.gunesevi.net ten  takip edilmesinin gerekliliğine vurgu yaptı.

 

Ayrıntılı Bilgi:                                                                            Rengarenk Nağmeler Projesi  Tanıtım Kokteyli

Fatma BAYKALDI   0537 735 80 42                                                            31 Ekim 2014 saat 16:00                        

Barış GÜMÜŞBAŞ  0544 507 52 52Ümitköy Çayyolu TEB DORA OTEL

 

Bu haber 1078 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi