Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
YAHŞİHAN DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

YAHŞİHAN DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

Tarih 30 Ekim 2014, 02:37 Editör PINAR YILMAZ

YAHŞİHAN DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

YAHŞİHAN’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yahşihan’da Kutlandı. Cumhuriyetimizin 91. Kuruluş Yıldönümünde Kutlamalar 28 Ekim Salı günü saat 13.00’da Atatürk Anıtına çelenk sunum  töreni ile başladı.

 

Törene Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat ÖZEN, Belediye BaşkanV, Garnizon Komutanı, Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve değerli Yahşihan halkı katıldı. Çelenk sunumu yapılmasının ardından Saygı Duruşu yapıldı ve İstiklal Marşımız okundu. 

 
29 Ekim Çarşamba  günü saat 09.30 'da Yahşihan Kaymakamı Sayın A.Ferhat ÖZEN Makamında tebrikleri kabul etti. Ardından kutlama töreninin yapılacağı Cumhuriyet Meydanına geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra Yahşihan Kaymakamı  A.Ferhat ÖZEN, Garnizon Komutanı Bkm Yrb. Yücel TÜYLÜOĞLU, Belediye Başkan V. Memiş ŞENSOY, tören alanında halkın ve öğrencilerin bayramını kutladılar. Yahşihan Kaymakamı Sayın A.Ferhat ÖZEN günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Her okuldan öğrencilerde Cumhuriyet ile ilgili şiirler okundu.   Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin seslendirdiği   Cumhuriyet Oratoryosu izleyenlerden  büyük beğeni  aldı.

 

Yahşihan  Kaymakamı A.Ferhat ÖZEN, beraberinde İlçe  Garnizon Komutanı Bkm Yrb. Yücel TÜYLÜOĞLU, Belediye Başkan V.  Memiş ŞENSOY  ile birlikte  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı sonunda   İlçe Merkezinde bir çay ocağında oturarak vatandaşlarla sohbet edip, hal hatırlarını sorarak , sorunlarını  dinledi.

 

Bu haber 1343 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi